Itt vagy most
bak november 2016 Asztrológia Ezotéria 

November 04. Bak növő Hold – A tervezés, és a kötelességek időszaka

November 04. Bak növő Hold – A tervezés, és a kötelességek időszaka

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk.

Bármennyire is unalmasnak tűnnek ezek a napok, attól még megjutalmazhatjátok magatokat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással. A jó érzésekkel, a belső boldogsággal, emelitek a rezgéseteket, ami segít a pozitív dolgok bevonzásában.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
11.04. 4 óra 05 perc, Hold a Bak jegyébe lép
11.04. 22 óra 35 perc,
Hold – Neptunusz szextil
Két nagyon érzékeny bolygó találkozásáról van szó, de a Hold földies jegyben tartózkodása biztosítja hogy ne szálljunk el túlságosan. Mivel az intuíciónk is erősödik, ezért érdemes megérzéseinkre fokozottabban odafigyelni, és álmainkat is lejegyezni másnap ébredés után! Üzenetet hordozhat számotokra.
11.05. 4 óra 30 perc,
Hold – Jupiter kvadrát
Nem mondhatnám, hogy kellemes folytatásban lesz részünk, de szerencsére ez a hatás kiéli magát álmunkban, így legfeljebb ébredéskor érezhetitek kissé hitehagyottnak magatokat.
11.05. 6 óra 35 per,
Hold – Nap szextil
Ez egy támogató hatás, amiben jól tudtok párotokkal együttműködni, de azért túl sok romantikára nem érdemes számítani. Inkább a közös célokért való ténykedésben segít ez az energia.
11.05. 10 óra 35 perc,
Hold – Plútó együttállás
Ez az állás nem mondhatni harmonikusnak, mert a két bolygó jelképisége eléggé különböző. A Plútó végletességével nyomasztja az amúgy sem túl feldobott Holdat, ezért lehangolttá válhatunk. Ne hagyjátok, hogy befolyásolja hangulatotokat, mert a közös munkában, kötelező feladatok megoldásában viszont segítőre leltek, ebben az állásban.
11.05. 18 óra 35 perc, Hold – Merkúr szextil
További segítség érkezik a feladatok elvégzéséhez, most a szívetek és az eszetek könnyen megtalálja a közös hangot, és mindezt tárgyilagosan tudja megtenni.
11.05. 22 óra 35, Hold – Uránusz kvadrát
Hát ez az este korántsem alkalmas akár üzleti, akár érzelmi beszélgetésre, mert hamar a plafonon lehetünk. Zaklatottságot, feszültséget érezhettek, szélsőséges esetben kifutnátok a világból. Ha tehetitek tomboljátok ki magatokat valamilyen módon, vagy végezzetek szokatlan dolgokat. A probléma fokozottan megjelenhet azoknál, akik tudják, hogy változtatniuk kellene, de eddig még halogatták a lépések megtételét.
11.06. 10 óra 35 perc, Hold – Mars együttállás
Na végre egy segítő hatás, ami támogat bennünket abban, hogy megfontolt lépéseket tegyünk céljaink érdekében. Most a szívünk diktál, de mindez a kitartó cselekvéssel társul.
11.06. 14 óra 55 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

További asztrológiai hatásokról olvashattok a novemberi horoszkópban! Kattint ide!

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Kertészkedés: Ágyások megtisztítása, beszórni zöldtrágyával.

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett