Itt vagy most
napi tarot üzenet

Napi Tarot üzenet vasárnapra: Kreativitás!

Napi Tarot üzenet vasárnapra: Kreativitás!

Mit üzen a Tarot mára ?

III. Kreativitás

napi tarot hétfő

A kártyán ábrázolt alakot – a tűz és víz alul látható szimbólumaitól a felülről érkező mennyei fényességig – a szó szoros értelmében “megszállta” a kreatív erő. A kreativitás megtapasztalása valójában belépés a misztikumba. A technika, a szakértelem, a tudás csupán eszközök. A kulcs az, hogy átadjuk magunkat annak az energiának, ami minden és mindenki születését táplálja. Ennek az energiának nincs formája, nincs struktúrája, mégis minden forma és struktúra belőle ered.
Nem számít, hogy kreativitásod milyen konkrét formát ölt – lehet az festés, éneklés, kertészkedés, vagy egy vacsora elkészítése. A lényeg, hogy nyitottá válj arra, ami rajtad keresztül akar kifejezésre jutni. Ne felejtsd el, hogy az alkotásaink soha nem a mi tulajdonaink: nem tartoznak hozzánk. Az igazi kreativitás az isteni princípiummal, a misztikummal és a megismerhetetlennel való egyesülésből emelkedik ki. Így a kreativitás az alkotó számára öröm, mások számára pedig áldás.

 

Szép Napot!

  • Napi Tarot Üzenet – 11.18.
    by admin on 2018-11-18 at 10:22

    Semmi sem olyan fontos az ember számára, mint a sorsa, semmi sem olyan félelmetes, mint az örök élet. / Pascal / Az elérhető vágyaid és a tisztességes ambícióid megvalósulhatnak. Az igyekezeted nem lesz […]

Related posts

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett