Itt vagy most
napi tarot üzenet

Napi Tarot üzenet hétfőre: Most minden “összejön” neked!

Napi Tarot üzenet hétfőre: Most minden “összejön” neked!

Mit üzen a Tarot mára ?

Tűz Királynője: Osztozás
A Tűz Királynője oly gazdag… igazi királynő, aki megengedheti, hogy adakozzon. Eszébe sem jut, hogy számba vegye javait, vagy hogy bármit is félretegyen magának. Tárt karokkal fogad mindenkit, és feltétel nélkül osztogatja szét a kincseit, hogy mindenki részesülhessen az őt körülvevő bőségből, termékenységből és fényességből.

napi tarot osztozás

Amikor ezt a kártyát húzod, az arra utal, hogy a te helyzeted is lehetőséget ad arra, hogy szeretetedet, örömödet és nevetésedet megoszd másokkal. És úgy találod majd, hogy minél többet adsz, annál gazdagabb vagy. Sehova nem kell menned, semmilyen különös erőfeszítést nem kell tenned. Rájössz, hogy birtoklás és kötődés nélkül is élvezheted a szerelmet, és ugyanolyan beteljesült kreativitással adhatsz életet egy gyermeknek, mint ahogy megalkotsz egy új tervet. Úgy tűnik, most minden “összejön” neked. Élvezd, mélyítsd ezt el magadban; áradjon túl benned és környezetedben a bőség.

Szép Napot!

  • Napi Tarot Üzenet 12.11
    by admin on 2018-12-11 at 00:01

    “A Zen azt akarja, hogy bőségben élj, hogy teljességben élj, hogy intenzíven élj – nem a minimumon, ahogy a kereszténység akarja, hanem a maximumon, túláradón. Életednek másokat is meg kell […]

Related posts

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett