Itt vagy most
Napi_osho

Napi kártyavetés – Vasárnap (2018.10.07.)

[ O S H O ]

“Hallgass a szívedre, élj úgy, ahogyan a szíved diktálja, akármi is legyen a tét: A tökéletes egyszerűség ára nem kevesebb, mint a világ minden kincse…
Egyszerűnek lenni nagyon nehéz, mert az egyszerűségért mindenedet oda kell adnod. Mindent el kell veszítened ahhoz, hogy egyszerű lehess. Ezért az emberek inkább a bonyolultságot választották, és teljesen elfelejtették, hogy hogyan lehetnek egyszerűek. De csak egy egyszerű szív tud Istennel együtt lüktetni, egy ritmusban. Csak az egyszerű szív dala képes harmóniát alkotni Isten dalával. Hogy ezt elérhesd, meg kell találnod a szívedet, a saját dobbanásodat, a saját lüktetésedet.”

 

Kerüljük a bonyodalmakat. Tiszta egyszerű érzéseink megmutatják, hogy lehetünk boldogok. Áruljuk el könnyedén és tisztán mit is érzünk, hogy lássák nyugalmunk és könnyedségünk. Ez megnyugvással tölt el majd másokat is.

Tanácsadó; Szergiusz Zotmund

 

Azt az élményt, amikor meditáció közben megpihensz a szívedben, nem lehet erőltetni vagy megragadni. Az magától jelenik meg, amint egyre inkább összhangba kerülsz saját belső csönded ritmusával. A kártyán látható alak e tapasztalás édes és finom jellegét fejezi ki. A szívből kiemelkedő és a harmadik szem felé ívelő delfinek azt a játékosságot és intelligenciát tükrözik, ami akkor jelenik meg bennünk, ha szívünkkel kapcsolatba kerülünk, és ő irányít bennünket a világban.
Most engedd magad még lágyabbnak és befogadóbbnak lenni, mert egy kifejezhetetlen öröm vár rád, hogy hatalmába keríthessen. Senki más nem tudja megmutatni neked, hogy hol keresd, és amikor megtalálod, te sem tudod majd szavakkal kifejezni. De ott van, mélyen a szívedben; készen áll, megérett a felfedezésre. Meglátod, munkád is gördülékenyebben halad majd, ha pihenten térsz vissza.

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett