Itt vagy most
Napi_osho

Napi kártyavetés – Kedd (2018.08.28.)

[ O S H O ]

“Ahogy eléred a negyedik központodat – a szívedet -, egész létedből áradni fog a szeretet. A harmadik központ létrehozta benned a túláradó szeretetet. Amint elérted a harmadik központot a meditációban, annyira megtelsz szeretettel és együttérzéssel, hogy meg akarod osztani másokkal.

A negyedik központhoz – a szívhez – érve pedig meg is osztod.
Ezért van az, hogy még a hétköznapi életben is úgy tartják az emberek, hogy a szeretet a szívünkből jön.

Ők ezt csak hírből tudják, csak hallottak róla; ez nem az ő tapasztalatuk, hiszen ők még sosem értek el a szívükig. Aki meditál, előbb-utóbb elér a szívhez. Amint eléri lénye középpontját – a harmadik központot -, a szeretet, a könyörület, az öröm és a boldogság hirtelen olyan erővel robban fel benne, hogy elér a szívhez, és meg is nyitja azt.

A szív a hét csakra közül pont a középső: három van alatta és fölötte is. Akkor pont középen vagy.”

 

 

Megfelelő nyugalmi állapotot elérve ma igazán összhangba kerülhetünk és egy igen erőteljes szeretett központi állapot lehet ez. Ebben az érzésben örömmel és boldogsággal fordulhatunk mások felé. Átadva nekik szeretetünk, együttérzésünk, vidámságunk, szerelmünk…

Tanácsadó; Szergiusz Zotmund

 

A Tűz Királynője oly gazdag… igazi királynő, aki megengedheti, hogy adakozzon. Eszébe sem jut, hogy számba vegye javait, vagy hogy bármit is félretegyen magának. Tárt karokkal fogad mindenkit, és feltétel nélkül osztogatja szét a kincseit, hogy mindenki részesülhessen az őt körülvevő bőségből, termékenységből és fényességből.

Amikor ezt a kártyát húzod, az arra utal, hogy a te helyzeted is lehetőséget ad arra, hogy szeretetedet, örömödet és nevetésedet megoszd másokkal. És úgy találod majd, hogy minél többet adsz, annál gazdagabb vagy. Sehova nem kell menned, semmilyen különös erőfeszítést nem kell tenned.

Rájössz, hogy birtoklás és kötődés nélkül is élvezheted a szerelmet, és ugyanolyan beteljesült kreativitással adhatsz életet egy gyermeknek, mint ahogy megalkotsz egy új tervet. Úgy tűnik, most minden “összejön” neked. Élvezd, mélyítsd ezt el magadban; áradjon túl benned és környezetedben a bőség.

 

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett