Itt vagy most

Napi horoszkóp október 8. kedd – A hét második napja nagy dolgokat tartogat neked!

Nyilas

Használd ki a nappali órákat arra, hogy egy barátot megkérj, legyen partnered egy programban. Egy váratlan helyzet életre hívja a benned rejlő kreativitást. Hallgasd meg a visszajelzéseket magadról és mérlegelj. Egyesek lehet, hogy helytállóak, míg másokat élből elvethetsz.

Bak

Talán egy kicsit belefáradtál abba, hogy olyannak mutasd magad, amilyen nem vagy. Olyasvalakivel fogsz beszélgetni, aki némileg bölcsebb, mint te és együtt megtaláljátok megoldást. Egy barát meglehetősen követelőző lehet. Gondold át az érzéseidet vele kapcsolatban.

Vízöntő

Továbbra is keresd a válaszokat, amikre szükséged van. Állj meg egy kis időre, hogy egy távoli baráttal eszmét tudj cserélni. Minél többet dolgozol a megoldáson, annál jobb terveid és döntésid lesznek. Tégy meg mindent, hogy elkerüld egy idős rokon felbosszantását.

Halak

Keress fel egy barátot, akivel kevés alkalmad van élőben találkozni. Le fogsz döbbenni attól, amit hallani fogsz ettől a személytől. Adj egy kis időt neki, hogy átgondolhassa a reakcióját. Délután utazz el valami kellemes helyre egyedül.

Forrás:

Személyre szabott horoszkópért iratkozz fel ingyen!
Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett