Itt vagy most

Napi horoszkóp október 5. szombat – A jelenlegi csillagállás nagyszerű dolgokat jósol neked!

Oroszlán

Aligha tudsz most bármilyen ballépést elkövetni, sőt, kifejezetten sikeres és izgalmas nap lesz ez a mai számodra. Felesleges dolgokra ne pazarold az energiádat, csakis olyanokra, amelyek valóban örömet okoznak.

Szűz

Nincs olyan dolog, amit ne lennél képes elintézni vagy megoldani, erre jobb, ha emlékezteted magad a mai napon. Bármit is mondjanak mások, az életed a megfelelő kerékvágásban halad, szóval csak így tovább.

Mérleg

Egy jelentéktelen veszekedés nem szabad, hogy eltérítsen az elsődleges célodtól a mai napon. Menj el valahová, társaságba, szocializálódj, szerezz új barátokat. Ha teheted, akkor hozd össze a barátaidat és kollégáidat és csapjatok egy jó kis bulit. Aki nem tud ott lenni, bánhatja.

Skorpió

Nagyon sok munkát a nyakadba vettél az elmúlt héten és nem kétséges, hogy lenyűgöztél vele jó pár embert, de most már itt az ideje, hogy kicsit elengedd magad. Kapcsolj át egy kicsit karácsonyi üzemmódba, tevékenykedj, de ne túlhajtott tempóban.

Nyilas

Tegyél némi erőfeszítést arra, hogy jobban megismerj valakit a társasági körödből. Kiderülhet, hogy nagyon sok bennetek a közös és könnyen egy hullámhosszra kerültök majd. Nem hiába vonzódtál ehhez a személyhez már egy ideje. Nyílj meg előtte, hogy neki is lehetősége legyen előtted.

Bak

Ami neked jó, az lehet, hogy valaki másnak nem annyira kedvező és ezt a tényt fel kell ismerned. Föld jegy lévén hajlamos vagy a nagy és apró ügyeket is fekete-fehérben látni, pedig a világ számtalan színből és árnyalatból áll össze.

Vízöntő

Szereted sokkolni a környezetedet, de néha hajlamos vagy túl messzire menni és olyan égbekiáltó butaságot csinálni, hogy azzal valóban megbotránkoztatod az embereket. Lehet, hogy mai nap egy kissé lázadó hangulatodban leszel, de próbálj meg a valóság talaján maradni.

Halak

Lépj egyet hátra attól, amivel éppen foglalkozol és próbáld meg másmilyen perspektívából tekinteni rá. Lehetséges, hogy elkanyarodtál az eredeti célodtól és vissza kell térned a helyes útra. Csupán néhány kisebb igazítás szükségeltetik.

Forrás:

Személyre szabott horoszkópért iratkozz fel ingyen!
Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett