Itt vagy most
asztrológia 2019

Napi horoszkóp november 5. kedd – Nagy meglepetést tartogat neked a hét második napja!

Szűz

Ha egy barát vagy családtag megpróbálja elmondani, hogy szerinte hol hibáztál, akkor ne fordulj el tőle és ne ignoráld őt. Nem csak, hogy a jó szándék vezérli őt, hanem tudja is, hogy miről beszél.

Mérleg

Néha túlságosan hiszékeny vagy, de a bolygók most arra figyelmeztetnek, hogy kétszer is meg kellene gondolnod, kinek adod a bizalmadat. Arra is figyelj, hogy mit ígérsz, mert hosszú távon megrövidíthet, ha nem tudod tartani.

Skorpió

Sokkal többet tettél az elmúlt napokban, mint ami a dolgod lett volna, szóval most mondhatni fel is teheted egy kicsit a lábadat, hagyd, hogy mások is kitegyenek magukért. Adj a testednek és a szellemednek egy kis időt a megújulásra, mielőtt a következő feladatba kezdenél.

Nyilas

A magabiztosság fontos és jó dolog és te nem is szenvedsz benne hiányt, de van, hogy csupán ez nem elég. Légy okos és kérj segítséget a mai napon olyanoktól, akik jobban értenek egyes területekhez, mint te magad.

Bak

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt lehet, hogy nem fogod magad olyan könnyednek érezni a lelki állapotodat illetően. Ha szóba kerül egy érzékeny pont, nem kell, hogy zavarban érezd magad miatta és úgy tegyél, mint akinek egyáltalán nincsenek érzései. Vállald fel bátran.

Vízöntő

Az érzelmeid a felszínt kapargatják és bajba is sodorhatnak, ha olyasvalamit reagálsz túl, aminek semmi jelentősége. Maradj higgadt és ne hagyd, hogy bármi is kilendítsen ebből az állapotból. Képes vagy rá, talán jobban, mint a legtöbbek.

Halak

Miért kételkedsz valamiben most, amikor nemrégiben még teljesen lelkesedtél a dolog iránt? Bármi is legyen az, túl kell lépned rajta, mert már késő, hogy visszafordulj, főleg, hogy nem is szeretnél. Vidd sikerre!

Forrás:

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett