Itt vagy most

Napi horoszkóp július 29. szerda – Egy nagyon jó időszak kezdődik az életedben!

Nyilas

Egyes emberek állandóan csak panaszkodni tudnak és eljött az idő, amikor a tudtukra akarod adni, hogy elég volt. Mondd el nekik tisztán és világosan, hogy foglalkozzanak végre a saját dolgukkal és hozzák rendbe azokat. Ha nem hajlandóak, akkor sajnos fel kell égetned a hidakat.

Bak

Találd meg a módját, hogy jobb kedvre derítsd magad és lásd meg azt, amiért érdemes élni. Az évnek ebben a szakában több magánéleti ügyed is csüggesztőnek tűnhet, de mindig meg kell találnod a módját, hogy pozitívan szemléld azokat.

Vízöntő

A szociális események most jó csillagállást élveznek, azonban van egy konkrét kapcsolat, amely nehéz fázison megy keresztül és a bolygók tevékenysége felszínre fogja hozni, hogy hol van a probléma gyökere. Ez jó dolog, hiszen legalább tudni fogod, hol kezdj munkálkodni rajta.

Halak

Semmi értelme pesszimistán hozzáállni az élethez, hiszen a káros gondolatok negatív következményeket szülhetnek. Tereld el a gondolataid és fókuszálj olyan dolgokra, amelyek boldoggá tesznek. Olyan sok ilyen van az életedben. Igaz, nem egyszerű tudatossá válni, de gyakorlással sikerülni fog.

Forrás:

Mai Tarot Jóslás, Június 4., Kardok ötös

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett