Itt vagy most

Napi horoszkóp július 11. szerda – Nagy dolgok várnak ma rád, jól figyelj!

Napi horoszkóp július 11. szerda – Nagy dolgok várnak ma rád, jól figyelj!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben gyakran választanod kell: a logikát használod vagy a rejtélyes intuitív képességedet? A jó szándék vezérel, nem számít, hogy melyik mellett döntesz. A barátságok kiemelkedő fontosságúak lesznek számodra, jobban, mint az elmúlt időszakban. Megérted az igaz barátok értékét. 

Ha egyedülálló vagy, találkozol valakivel, aki képes lesz kiváltani belőled a gyomrodban cikázó pillangók érzését. A romantika igazából ősszel fog tetőfokára hágni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor gyakran tapasztalsz meg féltékenységet. Kezeld úgy a kedvesed, mintha a legjobb barátod lenne és szinte azonnal el fog illanni ez az érzés.

Kos

Használd a nap kezdetét arra, hogy egy fontos beszélgetést megejts. A fennmaradó részben pedig összpontosíts arra, hogy túljuss egy problémán. Egy beszélgetést újra és újra lejátszol a fejedben. Teremtsd meg magadnak a szükséges teret ahhoz, hogy kezelni tudd az ügyet.

Bika

Minden tekintet rád szegeződik. Úgy tűnik, hogy újabb sikert érsz el. Nem csökkentheted az akaratod erejét és azt sem, hogy mások támogassanak téged. Ezek arra ösztönöznek, hogy továbbra is haladj előre az utadon. Egy baráti hívás, egy jó hír érkezik hozzád.

  • Napi Tarot Üzenet – 11.18.
    by admin on 2018-11-18 at 10:22

    Semmi sem olyan fontos az ember számára, mint a sorsa, semmi sem olyan félelmetes, mint az örök élet. / Pascal / Az elérhető vágyaid és a tisztességes ambícióid megvalósulhatnak. Az igyekezeted nem lesz […]

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett