Itt vagy most

Napi horoszkóp december 1. vasárnap – A hét utolsó napja meglepetéseket tartogat neked is!

Nyilas

Már rég érezted magad ennyire elégedettnek és hálásnak. Használd ki ezt az állapotot, hogy előre léphess egy vitával kapcsolatban. Győződj meg róla, hogy egy feljebbvalódtól vagy egy általad tisztelt személytől megkapod a kellő visszacsatolást. Elképzelhető, hogy új úton indulsz tovább.

Bak

Ne feledd, hogy mi minden zajlik a színfalak mögött. Maradj higgadt és figyelj jobban. Ennek eredményeként egy személyes kérdést teljesen más színben fogsz meglátni. A véleményed is megváltozhat annak hatására, amit hallasz. Oszd meg a gondolataidat egy baráttal.

Vízöntő

Egy barát megváltoztatja a jelenlegi helyzetedet. Nemcsak, hogy támogatni fog téged abban, amit csinálsz, de hasznos visszacsatolást is ad. Egy szeretett személy vitatkozó hangulatában lesz. Légy óvatos!

Halak

Reflektorfénybe kerülsz. Egy kollégád, úgy tűnik, hogy teljesen más véleményen van, mint te. Addig tudtok vitatkozni, amíg a fejed már majdnem felrobban, de mégsem vagy hajlandó változtatni a véleményeden. Napoljátok el a beszélgetést és foglalkozzatok más kérdésekkel.

Forrás:

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett