Itt vagy most

Napi horoszkóp augusztus 2. csütörtök – Ma végre meglátod az emberek igazi oldalát!

Napi horoszkóp augusztus 2. csütörtök – Ma végre meglátod az emberek igazi oldalát!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben valami igazán áttörő dolgot fogsz véghezvinni, ami gyermekekkel, szeretettel és kreativitással kapcsolatos. Váratlan események és döntések szegélyezik majd utadat. Rugalmasságod az évedet sokkal könnyebbé fogja tenni.

Ha egyedülálló vagy, nem fogsz tudni nemet mondani a romantikára, de ne ugorj egyből fejest az elköteleződésbe, inkább élvezz ki minden pillanatot. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel újra felfedezhetitek a köztetek lévő kezdeti szenvedélyt.

Kos

Úgy érzed, mintha valamilyen különleges befolyás alatt állnál ma. Lehet, hogy olyan döntés meghozatalán gondolkozol, amelyet már hosszú ideje mellékvágányra helyeztél. Ne lepődj meg, ha később újra meggondolod magad és egy teljesen másfajta úton haladsz tovább.

Bika

Olyan helyzetben találod magad, ahol megfelelő kontroll alá kerülsz. Pénzügyi fronton egy megállapodást készülsz tenni, talán lottózol is, esetleg valami egyéb után kutatsz, amiből egyszerre nagyobb összegre tehetsz szert. Próbáld kerülni a szélsőségeket.

Ikrek

Keress fel egy barátot vagy valaki mást, aki fontos számodra és add ki magadból mindazt a sérelmet, amely már régóta érlelődik benned. Értékelni fogod ennek a személynek a visszajelzését. Ne lepődj meg, ha erős reakcióban részesülsz, válaszként arra, amit megosztottál.

Rák

Tudod jól, hogy mit akarsz és azt is, hogy merre indulj el. Teljesen másképpen látsz egy helyzetet, mint a többiek. Egy főnök vagy kolléga úgy tűnik, hogy fel akarja kavarni az állóvizet. Légy készen rá, hogy állást foglalj az ügyben.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett