Itt vagy most

Napi horoszkóp augusztus 17. szombat – Nagy meglepetések várnak rád a hétvégén!

Oroszlán

Több lehetőséget is megfontolsz. Beszélj egy kollégáddal vagy partnereddel. Ez a személy is szeretné megosztani veled a gondolatait. Ha ez a téma nagyon fontos és sürgős, akkor fontoljátok meg, hogy egy nyugodt kikapcsolódás közben ejtitek meg a beszélgetést.

Szűz

Csak azért, mert úgy érzed, hogy mindenáron be kell szerezned valamit, még nem biztos, hogy ez jó ötlet. Könnyen túlzásba eshetsz és lehet, hogy nem fogod tudni megtalálni a megfelelő dolgot. Fogd vissza magad és napold el a vásárlást.

Mérleg

Másoknak sok mondanivalójuk van és mind meg akarják veled osztani. Előfordulhat, hogy szelektálnod kell a hívásaidat, ha végezni akarsz egy feladatoddal. A későbbiekben még úgyis visszahívhatod a barátokat. Egy személy, aki kritikával illet téged spontán fordulaton megy keresztül.

Skorpió

Nagy izgalomban vagy. Használd ki a nappali órákat, hogy befejezz egy projektet vagy valamilyen halaszthatatlan feladatot. Lehetséges, hogy meglepő dologra jössz rá. Ha nem vagy képes az egész képet látni, ez a dolog nem lehet nagy segítségedre.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett