Itt vagy most
juliusi horoszkop

Nagy energiák mozdulnak meg júliusban! Minden csillagjegy élete megváltozik a júliusi horoszkóp szerint!

Nagy energiák mozdulnak meg júliusban! Minden csillagjegy élete megváltozik a júliusi horoszkóp szerint!

Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul az életed júliusban, akkor most megtudhatod, hiszen a nyár második hónapja mindenki számára nagy változást ígér!

Kos (március 21 – április 20) – A Kosra egész júliusban az lesz a legjellemzőbb, hogy majd szét veti őt az energia, minden tervedet sikerül most megvalósítani, olyan elánnal veted magad bele a dolgokba, hogy nincs, ami vagy aki megállítana. Igaz, a Kosokról általában el lehet mondani, hogy ügyesen állítanak embereket és helyzeteket maguk mellé, de ezekben a hetekben most aztán valóban minden a te javadat szolgálja. Annak ellenére, hogy sokan a nyár közepére már teljesen kifáradnak, nálad ennek nyoma sincs, akár mibe fogsz bele, arannyá válik a kezed alatt. Az egész július során tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, amihez ráadásul még olyan embereket is találsz, akik ezek megvalósításában minden segítséget megadnak. Amire oda kell figyelned azért ezekben a hetekben, hogy ne hajszold túl magad, szoríts időt a családodnak és a pihenésnek is, mert így tudsz majd az év többi részében is a csúcson maradni.

Bika (április 21 – május 21) – A Bikának sok gondot és kellemetlenséget okoz a nyári időjárás, nehezen viseled a meleget és a gyakori változásokat is. Valami oka nyilván van ennek a különös érzékenységednek, érdemes mindenképp utánajárni, lehet, hogy az immunrendszered kissé meggyengült, és talán ideje, hogy változtass az életmódodon. Ebben a hónapban igazán nem jelent gondot, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget fogyassz, ezzel valószínűleg helyre is állíthatod az egyensúlyodat. Az idei július számodra egyébként is egy olyan hónap lesz, ami azzal telik, hogy az egész életedet tekintve megerősítsd magad a magánéletedben és a munkahelyi pozíciódban is. Nagyon fontos, hogy maradj mindig optimista, azt értsd a dolgokból, amit valóban jelentenek, és ne gondolj beléjük sem többet, sem kevesebbet. A legjobb időszak arra, hogy kivedd a nyári szabadságodat, és ha van rá mód, a családoddal, pároddal együtt kerekedjetek fel egy kis kiruccanásra.

Ikrek (05.22 – 06.21) – Nagyon tevékenyen telik az Ikrek számára ez a hónap, szinte teljesen gondtalanul töltöd el az egész Júliust. A környezeted is igen szívesen tölti veled az időt, mert jó passzban, remek formában vagy, így azt fogod észrevenni, hogy majdnem minden napra jut egy meghívás. Fogadd el mindenképp ezeket az invitálásokat, nagy esélyed van arra, hogy olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel még közös jövő vár rád. Ez vonatkozik a szerelmi életedre is, mert az egyedül élő Ikreknek most nagyon úgy tűnik, kedvez a Július, eredményes lehet a párkeresés. A munkáddal, jövőddel kapcsolatosan is rátalálhatsz olyan személyekre, akik nem csak egyengetik az utadat, de új dolgok létrehozásában is kiváló partnerek lehetnek. Ezek a hetek alkalmasak arra, hogy megfelelő időben a megfelelő helyen lehess, és egészen kiválóan fogod kiaknázni a kínálkozó lehetőségeket, alkalmakat.

Rák (06.22 – 07.22) – Ha a Rák jegyében születtél, biztos lehetsz benne, hogy ez a hónap számodra a szerencse és a boldogság heteit hozza el. Olyan lehetőségekkel találod magad szemben ezekben a hetekben és napokban, amik az ember számára egy életben csak nagyon ritkán adódnak. Légy nagyon megfontolt, körültekintő, rágd át a dolgokat és úgy dönts, hogy az egy hosszú távú befektetés lehessen anyagilag, erkölcsileg is, minden szempontból. Mivel már Július első napjai ilyen remekül indulnak, hatalmas lendületet kapsz ettől és dőlni fognak belőled a kreatív, használható ötletek, amelyekkel igen jó pozícióba is feltornázhatod magad. A bolygók egymáshoz való viszonya talán neked fog a leginkább kedvezni ebben a hónapban, semmiképp se szalaszd el ezt a remek alkalmat, hogy fizikailag és lelkileg megalapozd az év hátralévő részét. Ha ügyes vagy, olyan nyugalmat és békességet árasztasz magadból, ami ragad másokra és ettől az egész életed, a körülményeid mind tökéletesen harmonikussá válnak.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett