Itt vagy most
indiai horoszkóp

Mit várhatsz az ősztől? – A misztikus indiai horoszkóp megjósolja

Mit várhatsz az ősztől? – A misztikus indiai horoszkóp megjósolja

Elérkezett az ősz, a forró nyár után kopogtatnak a misztikus őszi hónapok. Jön a csípős reggeli dér, a hosszú séták a parkban, és az összebújós esték a párod társaságában. Vajon számodra mit tartogat ez az időszak?

Ha kíváncsi vagy, mit tanácsol neked az indiai horoszkóp, keresd ki, milyen jegyben születtél, és olvasd el, milyen őszi tippeket ajánlanak számodra az indiaiak!

Krokodil (január 15 – február 13)
Korsó (február 14 – március 14)
Hal (március 15 – április 14)
Kecskebak (április 15 – május 15)
Bika (május 16 – június 16)
Emberpár (június 17 – július 16)
Rák (július 17 – augusztus 17)
Oroszlán (augusztus 18 – szeptember 17)
Hajadon (szeptember 18 – október 17)
Mérleg (október 18 – november 16)
Skorpió (november 17 – december 16)
Íj (december 17 – január 14)

 

Krokodil (január 15 – február 13)

Szívós vagy és kitartó, veszélyes ragadozó vagy. De sosem feded fel valódi arcodat mások előtt elsőre. Szeretsz rejtőzködni, meghúzódni, akárcsak a krokodil a vízben, és a mélyből szemlélni dolgokat. Olykor kissé makacs vagy, de ez előnyödre válik a karrierépítésed során.

Őszi tipp: engedd el a téged jelenleg frusztráló és nyomasztó gondokat, próbálj meg ezekben a szép őszi hónapokban többet a családoddal és magaddal törődni.

Korsó (február 14 – március 14)

Érzékeny vagy kissé befelé forduló, introvertált típus vagy. Nehezen beszélsz az érzésidről, ugyanakkor temérdek érzelem lakozik benned. Mindig van jó néhány tanácsod és pozitív gondolatod a barátaid, szeretteid számára. Ugyanakkor sosem vagy tolakodó, konfliktuskerülő és békés ember vagy.

Őszi tipp: érdemes az érzékenységedből fakadó naivitásod levetkezni az elkövetkező időszakban, sok sérüléstől megkímélheted magad. Állj ki magadért is, ha szükséges.

Hal (március 15 – április 14)

Kreatív vagy és spontán, de rendkívül makacs ember is vagy. Tüzes vagy és olykor a falnak fejjel rohanó. Ha valamit a fejedbe veszel, senki sem tud róla lebeszélni. Mindig mindent célt elérsz, amit kitűzöl magad elé. A szerelemben szenvedélyes vagy, de rendkívül akaratossá is tudsz válni.

Őszi tipp: engedj meg magadnak egy forró, nyugtató teát és próbálj meg mások véleményére is odafigyelni, hidd el, hogy sokszor csupán féltenek, jót akarnak neked.

Kecskebak (április 15 – május 15)

Nyugodt, harmonikus, kiegyensúlyozott személyiség vagy, akit igazán nehezen lehet kihozni a sodrából. Sokáig tűrsz, és a munkában is szívós vagy, kitartóan lépdelsz a céljaid felé. Szereted a szépet és az elegáns, luxus életet, környezetet. Imádod, ha kényeztetnek, a mértéktartás nem a te világod.

Őszi tipp: igyekezz ellátogatni az edzőtermekbe, mert a hedonista életmód bizony nem túl kifizetődő. Egy régi ismerős felkereshet, ne utasítsd el, ha ismerkedni próbál.

Bika (május 16 – június 16)

Rajongsz a művészetekért és a kultúráért, imádsz magadba szippantani mindent, ami új és gyarapíthatod azzal a tudásodat. Többnyire kreatív munkaterületen tudsz igazán bizonyítani, ahol szükség van a spontán énedre is. Nagy társasági életet élsz, nélküled semmilyen rendezvény nem képzelhető el.

Őszi tipp: a nyári pörgés után fordulj befelé is kissé, figyelj a belső hangodra is. Imádsz élni és bulikba járni, de egy gondolkodó, zenehallgatós este is jól jöhet néha!

Emberpár (június 17 – július 16)

Szertelen vagy és olykor szeszélyes. Igazán szórakoztató tudsz lenni, ha éppen úgy akarod, ám sokszor ingadozik a kedélyállapotod. Néha szeretsz otthon ülni egy jó könyv társaságában, máskor pedig te vagy a fesztiválok sztárja. Szerelmes típus vagy, ragaszkodsz a szeretteidhez.

Őszi tipp: találkozz többet a barátaiddal, lehet az Igazi is ott vár rád valahol. Ha párkapcsolatban élsz, menjetek moziba, színházba, fordítsd a párodra több időt!

Rák (július 17 – augusztus 17)

Érzékeny vagy és néha bizonytalan saját magadban. Megerősítésre van szükséged, amelyet a szeretteid meg is adnak számodra. Ilyenkor szárnyalsz munkában és szerelemben is. Igazán jól értesz a pénzhez, remek üzleti érzéked van, de hajlamos vagy néha a cél szentesíti az eszközt elvet alapul venni.

Őszi tipp: lepd meg szerelmed egy romantikus vacsorával, menjetek el a kedvenc éttermetekbe. A munkából kapcsolódj ki kicsit, hiszen olyan szép ez az időszak is.

Oroszlán (augusztus 18 – szeptember 17)

Mindenben grandiózus és nagyvonalú vagy. Munkádban szívesen lépdelsz előrébb, nem az alkalmazotti státuszra születtél, noha abban is megfelelsz, mert alázatos vagy és szorgalmas. A Nap energiáinak köszönhetően karizmád különleges, amelynek az ellenkező nem sem tud ellenállni.

Őszi tipp: fontold meg a munkahely vagy pozícióváltás gondolatát, mert több kiaknázatlan lehetőség rejlik benned, ne szalaszd el a kínálkozó lehetőséget!

Ezt már olvastad? Mikor születtél? A maják szerint ilyen különös képességgel rendelkezel!

Hajadon (szeptember 18 – október 17)

Megbízható, precíz és pontos ember vagy, aki szereti megtartani a megszokott kis rituáléit a mindennapjaiban. Munkádban és a családban is mindig remekül helytállsz, olykor hajlamos is vagy túlvállalni magad. Kettő helyett is képes vagy dolgozni, és a saját érdekeid sokszor szorulnak hátrébb.

Őszi tipp: engedj meg magadnak egy kis őszi pihenőt, vonulj el a világ gondjai elől, hagyd a munkát és a családot is, koncentrálj magadra és töltődj fel kissé!

Mérleg (október 18 – november 16)

Társas lény vagy, kifejezetten élvezed, ha sok emberrel kerülsz kapcsolatba. Nem szeretsz otthon ülni a négy fal között. Ahol megjelensz, másokra is átragad a pozitív hangulat és jókedvet varázsolsz, nem is tudni, hogyan csinálod. Szeretsz flörtölni, és megélni minden pillanatot, amit az élet tartogat számodra.

Őszi tipp: imádod az őszt, de minden évszakban meglátod a szépséget. Kirándulj, élvezd az életet, ahogyan eddig is tetted, flörtök új sorozata vár rád ősszel is!

Skorpió (november 17 – december 16)

Mindenre képes vagy, amit elhatározol. Munkádban és magánéletben is szereted megtervezni a dolgokat. Ugyanakkor spontán személyiség is vagy, aki mindig derűvel szemléli a nehezebb helyzeteket is. Szeretsz szerelmes lenni, de ha rátalálsz az Igazira, többé már nem érdekel más.

Őszi tipp: szereted az őszt, az esőt és a ködöt. Otthon érzed magad benne, erdei nimfaként tündökölsz, kirándulj, utazz, kapcsolódj ki, felejtsd el a napi feladatokat!

Íj (december 17 – január 14)

Kissé szigorú vagy, olykor már-már merev ember benyomását keltve, ám a látszat csal. Imádsz nevetni, de a közeli ismerőseid körében tudsz igazán feloldódni. Néha túlzottan kritikus vagy másokkal szemben, a szeretteid nehezen viselik kemény bírálataidat, pedig vajszívű vagy egyébként.

Őszi tipp: ez az időszak a betakarítás időszaka, arasd le te is a babérokat a munkádban, aztán vonulj vissza, és egy forró kakaó mellett töltődj fel barátaiddal!

Forrás:

Related posts

One thought on “Mit várhatsz az ősztől? – A misztikus indiai horoszkóp megjósolja

  1. Marika

    Biztos vagyok benne, hogy hamarosan eljön az ideje egy gyertyafényes vacsorának a kedvessel, és a barátaimmal való feltöltődés is sorra kerül. Szeretek viccelődni, és ha éppen hangulatban vagyok, akkor a spontán helyzetek szokták meghozni a hangulatot, mert váratlanul tör ki és jelentkezik. Nem akarok én kemény lenni, de bizonyos helyzetek azzá tesznek. Abban a pillanatban úgy is érzem, ahogy leírom. De ha kimondom a véleményemet, akkor hamarabb túljutok rajt. az igazságérzetem /Szentlélek/ arra késztet, hogy írjam le, mondjam meg, és előbb túljutok rajt, akkor már nem engedi meg, hogy rágódjam rajt. Ezt nekem garantálja.
    Úgy érzem, hogy a pillanatnyi helyzet is az ő fordulatával ás akaratával teremtődött meg, mert eljött az ideje.
    Pl. amikor a zár elromlott, még nem volt itt az ideje. Röviden felismertette velem, hogy “Isteni küldetés” van a dolog mögött. Hasonlót tavaly észleltem, amikor Keszthelyre készültem, és le akartak beszélni, hogy ne menjek. Nem tudtak! Éreztem mögötte az “isteni” hívást, és küldetést. Az eredmény nem maradt el, és a Kegyelem sem. Most is valami ilyesmit érzek, és bízom abban, hogy most sem marad el. A hívás és késztetés most is ugyanolyan erős, mint akkor volt.

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett