Itt vagy most
inka horoszkóp

Madár vagy! – Mit árul el rólad az egzotikus inka horoszkópod?

Madár vagy! – Mit árul el rólad az egzotikus inka horoszkópod?

Nem tollas a hátad, mégis madár vagy! Ezt bátran állíthatjuk, hiszen az inka horoszkópot alapul véve a kijelentésnek igen is van alapja! Míg a kelták a különböző növényekhez hasonlították az emberek jellemvonásait, addig az inkák madarakhoz, így ennek megfelelően megalkották a saját 12 jegyes horoszkópjukat.

Napmadár 01.22.- 02.19.

Szereti a szárnyalást, a szabadságot, a láncoktól minden áron szabadulni akar. Nem törekszik komoly partnerkapcsolatok kialakítására, hiszen egyedül is nagyon jól érzi magát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincsen társasága, barátai, hiszen azt sem veti meg, ha a figyelem középpontjában érezheti magát. Meglepően újító és egyedi személyiség, sokan pont ezért egy kissé hóbortosnak, furcsának tartják. Okos és intelligens, de a pénz világa és a sikerek elérése nem motiválja.

Galamb 02.20. – 03.20.

Nem szereti, ha védtelen, így ha valaki nyíltan közeledik felé, bezárul és falakat húz fel. Ennek ellenére szelíd és nyugodt típus, kerüli a felesleges konfrontálódást, inkább háttérbe húzódik. Gyakran mond le mások érdekében saját álmairól, vágyairól, de nincsenek is messzemenő és elérhetetlen elképzelései a jövőt illetően. Harmóniára és kiegyensúlyozott életre törekszik.

Keselyű 03.21. – 04.20.

„Énközpontú” személyiség, ha sikereket ér el, azt csakis az egojának köszönheti. Határozott és strapabíró, sem testileg, sem lelkileg nem viselik meg a megpróbáltatások. Vezéregyéniség, szeret irányítani, így munkájában is sorra ér el lehetetlennek látszó célokat. Logikai érzéke nagyon jó, rendkívüli módon látja át a veszélyes helyzeteket és talál megoldást a problémákra. Mindig fel tud állni a padlóról, a kudarcait pedig a javára fordítja és tanul hibáiból.

Pulyka 04.21. – 05.21.

Nyugodt, higgadt természettel rendelkezik, minden helyzetben méltóságteljes és határozott. Jó megérzésekkel rendelkezik, melyek rendre előrébb viszik az életben. Nem kenyere a hazugság, mindig őszinte és állhatatos, ezért sok baráttal rendelkezik, akik rendszeresen kikérik tanácsát. Átlátja mások problémáját és többnyire kiváló tanácsokkal szolgál a hozzá fordulóknak. Az inkák a legjobb jegyként tartották számon, ugyanis számukra a bőséget és a gazdagságot szimbolizálta.

Papagáj 05.22. – 06.21.

Örökmozgó és játékos tulajdonságokkal rendelkezik, rendkívül színes egyéniség. Szüksége van rá, hogy mindig csináljon valamit, így nem jellemző rá, hogy unatkozik. Szórakoztató személyiség, szeret a társaság középpontjában állni és ezt rendszeresen meg is teszi. Beszédes és szószátyár, még akkor is mondja a magáét, amikor már mások nem is kíváncsiak rá. Szerencsés jegyként tartják számon, általában a baj messzire elkerüli szülötteit.

Fürj 06.22. – 07.22.

Az otthonát biztonságot nyújtó menedékként kezeli, rendkívül fontos számára a meleg családi fészek és a hozzátartozók közelsége. Családcentrikus, minden tevékenységében ez a tulajdonsága kerül előtérbe: a környezetéért dolgozik, él, de ez messzemenőkig boldoggá teszi. Magányra csak akkor van szüksége, ha rosszkedvű, így tud a legjobban megnyugodni. Hűséges, jólelkű és ügyes, céljai mellett kitart.

Albatrosz 07.23. – 08.22.

Tipikus életművészek jegye, szülöttei két kanállal szeretik habzsolni az életet: nem vetik meg az egzotikumot, az extrémitást, a hatalmas kalandokat, melyekhez természetesen kellő bátorsággal is rendelkeznek. Az életben inkább a pozitív dolgokra figyelnek, kedvüket nem nagyon szegheti semmi. Számos baráttal rendelkezik, kiket folyamatosan segít és motivál, a nehézségeket könnyen és gyorsan legyőzi.

Tukán 08.23. – 09.22.

Okos, intelligens és bölcs, melyhez egy nagy adag higgadtság és megfontoltság is társul. Ritkán szólal meg, de akkor mindig megdöbbentő igazságokat mond, ez egyébként egész életére jellemző. Vitatkozni vele kár és felesleges, mert neki többnyire tényleg igaza van. Jól ért hozzá, hogy pénzmagjai csírázásnak induljanak és ha már elegendő áll belőle rendelkezésére, megőrzi: a pénzzel óvatosan bánik.

Kolibri 09.23. – 10.22.

Életöröm és vidámság árad a jegy szülötteiből, mindig jóindulatú és kedves az emberekkel, így sok barátja van. Hajlamos az álmodozásra, melynek tárgya mindig egy szebb világ, ennek a világnak foszlányait saját életében is igyekszik beépíteni: mindig örömmel segít másokon. A különleges és érdekes dolgok megbabonázzák, nem ritkán külön gyűjteménybe rendezi ezeket a tárgyakat, emlékeket.

Héja 10.23. – 11.22.

Annyi energiája van, hogy a többi jegy szülötte csak ámulva nézi! Határozott, erős és céltudatos személyiség, aki nem szereti a szürke és egyhangú dolgokat. Mindent színesben lát, rendkívül pozitív és vidám. Vonzza a misztikus és a megfoghatatlan dolgok világa. Önbizalomban nincs nála hiány, szereti, ha mások rajonganak érte és a hatalom az ő kezében van.

Sólyom 11.23. – 12.21.

A megszokást, a szürke és eseménytelen hétköznapokat nem szereti, úgy éli életét, mintha egy véget nem érő kalandtáborban lenne. A szerencse biztonság formájában szegődött mellé, soha nem eshet bántódása. Indulatait kordában tudja tartani, bár hirtelen haragú, gyorsan lobban lángra. Szeret társaságban lenni, így érzi magát igazán jól.

Bagoly 12.22. – 01.21.

Titoktartó, bölcs és intelligens, tulajdonságai rendkívül hasonlóak a tukán jegy szülötteiéhez. Mindenki a komoly és a diszkrét embert látja benne, mindig gondolkodik, mielőtt megszólal, így a környezete szívesen osztja meg vele legbensőbb gondolatait is. Higgadt és stabil, nehéz ebből kibillenteni. A döntésképtelen és határozatlan emberek idegesítik, az ő társaságukat kifejezetten kerüli. A jegy szülöttei sikeres emberek, kiket a szorgalmasságuk mindig előbbre visz.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett