Itt vagy most
spirituális univerzum csillagjegy Egyéb Ezotéria Horoszkóp 

Milyen a kapcsolatod az Univerzum spirituális erőivel? – A csillagjegyed felfedi előtted!

Milyen a kapcsolatod az Univerzum spirituális erőivel? – A csillagjegyed felfedi előtted!

Szoros vagy laza? Hívó lelkű vagy? Nehezen érsz el sikereket a spiritualitás területén vagy könnyedén? Mennyire működnek a tisztán érzékeléseid? Merre van egyáltalán az utad? Ha csak kétségeid vannak, vagy útmutatásra lenne szükséged, akkor a csillagjegyed most felfedi előtted, milyen a kapcsolatod az Univerzum spirituális erőivel.

Kos

A kíváncsiságodról vagy híres. Szeretsz mindenbe belekukkantani, megnézni, megismerkedni vele, már csak azért is, hogy ezt elmondhasd magadról, hogy ismered az adott irányzatot. Ezért látszólag olyan, mintha mindenben benne lennél, hiszen jó eséllyel ki is próbálod az irányzatokat. Szükséged is van erre az optimizmusra, mert nem fogod egy könnyen meglelni az utadat, de közben rengeteg tapasztalatra és bölcsességre teszel szert. De a jó hír az, ha megleled, akkor biztos szenvedéllyel és tűzzel fogsz benne hinni és gyakorolni. Minden esélyed meg van, hogy jó legyen a kapcsolatod az univerzum az erőivel, hiszen nyitott vagy rájuk és befogadó. Csak kulcsfontosságú, hogy egy valamiben maximálisan megleld a hitedet, méghozzá olyanban, ami sok gyakorlatot kíván meg, hiszen szereted az erődet próbára tenni és feszegetni a határaidat.

Bika

Nagyon jó a kapcsolatod a spirituális erőkkel, amiket te főleg a természeten keresztül szívsz magadba egy séta, egy kirándulás alkalmával, vagy otthon kertészkedés közben. Remekül tudsz bánni a négy elem energiával, e téren ősi bölcsességgel rendelkezel. Bár sokszor tudattalanul teszed, mert gyakran nem vagy biztos magadban vagy nem veszed észre, hogy amit teszel, az varázslat. Könnyen megleled a neked való spirituális irányzatot és utána nem is keresel másikat, hanem letáborozol mellette. Te leginkább empatának születtél, legalábbis ha felerősíted magadban és kihasználod az univerzum kínálta természeti erőket. Meditáción, jógán vagy hasonló gyakorlatokon keresztül még szorosabbá fűzheted a viszonyodat a természettel és a négy elemmel.

Ikrek

 

Vonz az ismeretlen egy valódi felfedező vagy. Neked mindent ismerned és tudnod kell. Ezért merülsz el többféle spirituális irányzatban is, amíg meg nem találod a sajátodat, az igazit, ahol végleg letáborozhatsz. Neked nagyon fontos a szellemi munka, a lélekkel való kapcsolatépítés. Szeretnéd megismerni önmagadat és a spiritualitáson keresztül másokat. Egy jó irányzat, és az önképzés segítségével elérheted a vágyadat, hogy felerősíthesd a telepatikus képességeidet és megtanulhatsz olvasni az emberekben. Sőt, akár más Univerzumokba is utazhatsz, hiszen a sok szellemeddel való gyakorlat által képes lehetsz az asztrálutazásra is. De ehhez még nagyon sok meditáció és relaxálás szükséges.

Rák

Nálad kulcsfontosságú a megértés, hogy amiben hiszel, az miért úgy van, hogy alakult ki. Amúgy tipikus, szenvedélyes hívő lelkű vagy, nagyon könnyen megleled a hitedet és szeretsz is hinni. Üldözöd az ősi vallásokat és bölcsességeket. Nem csak mert kíváncsi vagy, hanem mert érdekel a múlt és a történelem. Ezért valószínűleg a hitedet is valamely letűnt vallásban leled meg, talán olyanban, mint amilyen az egyiptomiaké. Annyi szent, hogy empatának születtél, nagyon mélyen érzel és kifejezetten egy hullámhosszon rezegsz a spirituális erőkkel, már csak meg kellene tanulnod bánni ezekkel a finom energiákkal. Az érzelmeid a katalizátora a teremtő képességednek, ami által megvalósíthatnád a vágyaidat, a gondolataidat. De előbb meg kell tanulnod uralkodni az érzéseiden.

Oroszlán

Nem vagy kifejezetten hívő lelkületű, ráadásul egy kicsit kétkedő vagy, mert jobban hiszel abban, amit a két szemeddel is látsz vagy megtudsz fogni. Persze, ha találsz magadnak valamit, amiben hihetsz, akkor azt szívesen megtartod, de nem vered nagydobra, inkább megtartod magadnak. Igaz, szívesebben gyakorlod közösségben, semmint egyedül, de valójában jól meg vagy mindenféle vallás és hit nélkül is, hiszen te a saját fizikális, szellemi képességeidben hiszel, semmint másban. Emiatt a képességeid sem állnak a maximumon, bár a megérzéseid azért gyakran jól működnek, de majdnem ennyi, amit elmondhatsz magadról. Ne aggódj, amint hajlandó leszel kitágítani a látókörödet és sokkal nyitottabbá válni, úgy az Univerzum erői is meglelnek téged. Szó se róla, nagyon érdeklődő vagy, szeretsz új dolgokat megismerni, ezért sose tudhatod, mikor talál meg az igazi hit téged.

Szűz

 

Kevéssé vagy hívő alkat vagy legalábbis nagyon nehezen találod meg a neked való hitedet, hála a kritikus énednek. Előbb hiszel magadban, semmint más természetfeletti dolgokban. Igaz, a megérzéseid egészen kiválóak lehetnek, amikre oda is figyelsz, de nem neked találták ki a vallásokat vagy a spirituális ösvényeket. Jobb szeretsz abban hinni, hogy te irányítod az életedet, te vagy a sorsod kovácsa. Úgyis csak mindegyiket megkérdőjeleznéd és a buktatóikat keresnéd. Bár nem veted meg a meditációt vagy a hasonló gyakorlatokat, mivel gyakorlatias lélek vagy, de valahol ezt is megtudod tudományosan magyarázni, miért hat rád nyugtató jelleggel. Nálad a rend az első, és nem bírnád elviselni, ha valamit nem tudnál a hatalmad alatt, kordában tartani.

Mérleg

Te a spiritualitást tettedben leled meg. A munkádban, a művészetben, az alkotásban, a családban, az irodalomban. Vagyis főleg az intellektualitásodon keresztül. Hiszed, hogy van egy nagyobb hatalom, ami egyensúlyban tartja a világot és téged is. De nem szokásod imákat mormolni hozzá. Neked ennyi éppen elég, aki a harmóniára törekszik. Ösztönös bölcsességed lévén felismered a jeleket és hallgatsz a megérzéseidre. Szívesen kutatod a spiritualitást, kíváncsi vagy mások tapasztalatára, és szeretnéd megérteni. Sőt, megélni. De az gátat szabhat neked, hogy kicsit tartasz tőle. Van egy jól felépített idealisztikus világod, amiről úgy érzel romba dőlne, ha kiderülne, hogy létezik Isten vagy mágikus erők. Benned épp a szép. Hinni szeretnél bennük, csak bizonyossá ne váljanak. Ez a kettősség az, ami megoszt téged és nehézségeket okozhat.

 

Skorpió

Te néha már-már vallási fanatikus vagy. Imádod a vallásokat, az ezotériát, a spiritualizmust és úgy gyűjtöd őket, mint más a zoknikat. Nagyon kíváncsi vagy, mindent tudni akarsz és mindenre képes akarsz lenni. Bár jobban szeretsz közösségben tevékenykedni, de egyedül is remekül el vagy. Óriási szenvedéllyel veted bele magadat mindenbe, csak úgy hajszolod a képességeket. A jó hír az, hogy meg is van a tehetséged, valóban nagy a hited és elég nyitott vagy a spirituális képességek befogadására, vagyis gyakorlás útján kiválóan működhetnek a tisztán érzékeléseid. Nálad már csak annyi probléma van, hogy hajlamos lehetsz arra, hogy a vallások sötétebb irányzataiban is elmerülj vagy negatív célokra használd, ha elönt a méreg.

Nyilas

Ha ezotéria, vallás, akkor meglehetősen lelkesen állsz a témához. Több dolog is érdekel, szívesen beléjük is kóstolsz. Az igazságot, az utadat keresed és megtalálod valamelyikben nem tágítasz mellőle, alaposan elmélyülsz benne. Fontos, hogy sok bölcsessége és mondanivalója legyen. Aztán mindenkinek szétkürtölöd, sőt, egy kicsit meg is próbálod ráerőszakolni másokra, ha érdekli őket, ha nem.  Ez főleg azért van, mert nagyon szenvedélyes és akaratos is tudsz lenni. Imádsz arra törekedni, hogy fejleszthesd a képességeidet, – amik valóban jól működnek – hogy elérhesd általuk a céljaidat. Az Univerzum részére kitűnő táptalaj vagy, csak igyekezz nem túl szeles lenni. Légy kitartó és ne add fel könnyedén, ha nem megy elsőre valami. Sok mindenre vagy képes, ott rejlik benned a hatalom, de a lustaság és a kétkedés csak meggátolja őket.

Bak

A vallást, a hitet nem neked találták ki. Te az ész, a tudomány embere vagy, ergo kissé földhöz ragadt. Te a látható világban hiszel, abban, amit a két kezed által meg tudsz teremteni vagy fogni. Előbb hiszel abban, hogy te magad vagy Isten, semmint hogy más „Isten(ek)” létezhet(nének). Igen, érdekel a történelem, és szerinted mindez a régi civilizálatlan emberek kenyere. Pedig az a vicces, hogy nagyszerűen működik a hatodik érzéked, néha szabályszerűen megtudsz mondani dolgokat előre, de úgy vagy vele, hogy ez a te részed, nem töprengsz azon, miként és honnan jön. Éles meglátású és bölcs vagy, és szimplán önmagadban hiszel. Konkrét elképzeléseid vannak a világról és azokat nem igen lehet megváltoztatni.

Vízöntő

Mindenképpen érdekel téged a spiritualitás, de semmiképpen sem közösségben. Te mindent egyedül akarsz felfedezni és egy magad kívánsz rájönni. Mindent kifejezetten személyre szabsz, úgy gyúrod össze a hitedet több vallásból és nézetből. Bár nem a lelki, a szellemi munka a kenyered, sokkal inkább a vallások, irányzatok gyakorlatias része. Hogyan lehet teremteni, gyógyítani, mert téged főleg az izgat, aminek látható, kézzel fogható az eredménye. Bár törekszel arra, hogy növeld a spirituális hatalmadat, de sokszor beleszól az ész játéka, amikor megakarod magyarázni, mi miért van és hogy történhetett meg. Vagyis ott van benned a kis kétkedő, aki visszahúz, pedig valóban nagyszerű dolgokra lehetnél képes és jobban kihegyezhetnéd a képességeidet.

Halak

Te vagy a legérzékenyebb a spiritualitásra, kezdve azzal, hogy az álmok mindent elárulnak neked. Több vallásban is megleled magadat, akár csak az ezotériában vagy más spirituális irányzatokban. Egy kicsit mindenhez értesz, hiszen minden érdekel is. Elképesztő tudásvággyal rendelkezel. Neked vannak a legtisztább képességeid, hiszen ösztönösen használod őket, akár a megérzéseidet vagy a tisztán érzékeléseidet. Egyértelműen a magasabb hatalmaktól származnak csodás adományaid, amiket tisztelsz és elfogadsz. Valódi hívőnek születtél, még akkor is, ha nem közösségben, hanem egyedül gyakorolod. Óriási a hited és szenvedélyesen, kitartóan tudsz hinni, szinte akármiben, mert te nem szabsz határt a világodnak.

Szerző: Wadolowska Balogh Orsolya

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett