Itt vagy most

Melyik tündért választod? Íme a személyes jóslatod!

Melyik tündért választod? Íme a személyes jóslatod!

Válassz egyet a színes tündérek közül! Melyik tetszik a leginkább? Melyik kelti fel a figyelmedet? A választásod szerinti tündér különleges jellemzést, spirituális üzenetet, jóslatot tartogat a számodra. Olvasd el a tanácsot, a javaslatot, amely bármikor és bármilyen helyzetben jól jöhet.

A tündérekről is számtalan hiedelem létezik. Néhányan úgy hiszik, ők a bukott angyalok, akik nem voltak elég jók, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, de elég rosszak sem, hogy a pokolra kerüljenek. Mi inkább a mesékben hiszünk, amelyekben a tündérek jóságosak és gyönyörűek, az angyalokhoz pedig csupán annyiban hasonlítanak, hogy ők is szárnyat viselnek. Erdőkben élnek, és időnként ők is jelekkel üzennek.

Most azt is megtudhatod, vajon mit üzennek számodra a tündérek. Ehhez csupán válassz egyet a rajzok közül, majd olvasd el a személyes üzenetet. Ha felkészültél, indulhat a játék.

Ezt üzeni az 1. tündér

A piros tündér üzenete szerint nagyon energikus és komoly típus vagy. Időnként még veled is megeshet, hogy erősen hatnak rád mások érzelmei, problémái. Többen talán nem is tudják, mennyire szíveden viseled a sorsukat, hiszen kívülről nézve távolságtartónak és egy kicsit hűvösnek tűnhetsz. Mélyen belül nagyon is érző lelkű ember vagy, aki még a romantikus filmeken is képes meghatódni. Nagyon jók a meglátásaid, nem véletlen, hogy többen is szívesen kérnek tőled tanácsot. Az is igaz, néha kíméletlenül megmondod az igazat.

Ezt jósolja a 2. tündér

A sárga tündér jóslata szerint szabad lélek vagy, nagyon szereted a természetet. Mindegy, hogy a hegyekben túrázol, a tengerparton sütteted a hasad, vagy a közeli park egyik padján olvasgatsz, a lényeg, hogy kimehess a négy fal közül. Nyitott és kíváncsi a természeted, a túlzott jövés-menés, a nagyobb forgatag sem zavar téged, ahogyan az sem, ha az erdőben magadban barangolsz. Hajlamos lehetsz könnyelműen a bizalmadba fogadni másokat, ezért nem ártana, ha picit óvatosabb lennél. Fontos fordulat előtt áll az életed, ne állj ellen, hagyd, hogy minden a maga rendjében történjen.

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett