Itt vagy most
sorsod horoszkóp Asztrológia Ezotéria Horoszkóp 

Melyik hónapban születtél? – Nézd meg, hogy alakul a sorsod az év hátralévő részében!

Melyik hónapban születtél? – Nézd meg, hogy alakul a sorsod az év hátralévő részében!

Egyesek azt állítják, hogy a sorsunkat magunk irányítjuk, mások viszont abban hisznek, hogy mindez csak szerencse kérdése. Egy azonban biztos: a csillagokban minden meg van írva. Az a tény, hogy melyik hónapban születtél, komoly hatással van a sorsod alakulására, így arra is, hogy mit várhatsz az év hátralévő részétől.

horoszkóp 2016

Keresd ki, melyik hónapban születtél, és tudd meg, hogyan alakul a sorsod az év utolsó negyedében!

JANUÁR

A január havában született emberek rendkívül ambiciózusak. Minden bizonnyal hatalmas tudással rendelkezel, és ezt a tudást nagyon szívesen adod át másoknak is. Hála a kreativitásodnak, az év hátralévő részében szinte minden problémádra megtalálod a megoldást, és sikeresen zárod le a még folyamatban lévő ügyeidet. Ugyanez igaz az érzelmi életedre is, hiszen az eddigi gondok mind-mind elsimulnak a magánéletedben.

FEBRUÁR

A február havában született emberek nagyon változékonyak, életük, sorsuk folyamatos hullámvölgyekből áll. Olyan emberek, akik szeretnének egyre feljebb jutni a társadalmi ranglétrán, és fontos számukra a szabadság. Az év hátralévő részében kénytelen leszel alkalmazkodni a körülményekhez, különben nem jutsz egyről a kettőre. Szabadság iránti vágyadat egy kicsit kordában kell tartanod, és némi megalkuvásra is szükség lesz, ha sikeres évet szeretnél zárni. Soha ne hagyd magára azt, akinek szüksége van rád, mert nem tudhatod, mikor fordul a kocka, és pont te kerülsz az illető helyzetébe.

MÁRCIUS

A március havában született emberek nagyon sokat foglalkoznak a jövővel, sorsuk alakulásával. Általában félénkek és titokzatosak, ezért igencsak nehezen ismerkednek, és szereznek barátokat. Mindezekkel együtt bíznak másokban, és nagyon nehéz őket kihozni a béketűrésükből; de minden kihívásra passzivitás a válaszuk. Elérkezett az ideje annak, hogy egy kicsit kimozdulj a komfortzónádból, ha azt akarod, hogy a folyamatban lévő ügyeid sikeresen záruljanak az év végére. A csigaházadból hiába szemléled a dolgokat, ahhoz, hogy azok alakulása a javadat szolgálja, muszáj kibújnod belőle. Először csak az orrodat dugd ki, hogy tisztán lásd a külvilágot, majd törekedj arra, hogy végleg hagyd magad mögött a biztonságot rejlő házikódat.

ÁPRILIS

Az április havában született személyek általában érzelmi hatás alatt hoznak döntéseket, még akkor is, ha pillanatnyilag boldogok, attól félnek, hogy a későbbiekben ennek böjtje lesz. Kívülről mindez nem látszik rajtuk, az emberek általában vonzónak, intelligensnek és impulzívnak látják őket. Ha azt szeretnéd, hogy az év hátralévő része jól alakuljon, fontos lenne időnként az eszedre is hallgatni. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne hallgass a megérzéseidre, de nem minden esetben lehet érzelmi hatás alatt döntéseket hozni. Ez egyszer vedd rá magad, hogy minden dolognak alaposan megvizsgálod a jobb és bal oldalát egyaránt, és észérvekkel is alátámasztva hozd meg a fontosabb döntéseket.

MÁJUS

A május havában születettek sorsa telis tele van viharokkal. Ez általában annak köszönhető, hogy túl makacsok, és rendkívül gyorsan dühbe gurulnak. Olykor szívesebben töltik idejüket egyedül, mint sem, hogy folyamatosan sertepertéljen körülöttük valaki. Az év hátralévő részében el kell fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeken csak az összefogás, és a csapatmunka segít. Ha megerősíted magadban a gondolatot, hogy mások véleményét is elfogadod, sőt, hajlandó vagy közösen munkálkodni a jobb jövő érdekében, akkor minden esélyed meg van arra, hogy sikeres évet zársz. Ám ha továbbra is úgy tartod, hogy neked lehet csak igazad, és nem fogadod el a csapatösszetartás erejét, akkor olyan helyzetekben is magadra maradsz, amikor pedig igenis szükséged lenne támaszra, segítségre.

JÚNIUS

Akik a nyár első hónapjában születtek, mindig a kedvességet keresik a körülöttük élőkben. Vidám, elégedett és szerethető emberek, ám pontosan ez a tulajdonságuk az, ami akár akadályt is jelenthet az év hátralévő részében. Jóságos, ártatlan, nyíltszívű naivitásod miatt megeshet, hogy sokat fogsz szenvedni. Próbáld megtalálni az arany középutat, és csak azokat az embereket engedd most közel magadhoz, akikben 100 százalékosan megbízol. Ha nem így teszel, akkor kiteszed magad annak, hogy év végéig többen kihasználnak, és visszaélnek a bizalmaddal. Ez pedig nem visz előbbre, sőt, határozottan hátrányos helyzetekbe kerülhetsz.

JÚLIUS

A júliusban született emberek rendkívül szórakoztatóak, de hamar képesek a másik ember tyúkszemére lépni, ezért ajánlatos megtartani velük a 10 lépés távolságot. Igencsak excentrikusok, ami meglátszik az öltözködésükön és a viselkedésükön egyaránt, ugyanakkor soha nem giccsesek. Amennyiben azt szeretnéd, hogy az év hátralévő része sikeresen, boldogan teljen, fontos lenne tekintettel lenni a környezetedre is. Meg kell tanulnod, hogy minden sikeres ember mögött áll valaki, aki támogatja a háttérből, és ez a te esetedben sincs másként. Éppen ezért egy kicsit háttérbe kell szorítanod önmagad, és azokra koncentrálni, akik a legfontosabbak számodra. Hidd el, ha ők boldogok, akkor neked is könnyebb lesz elérni ezt az állapotot.

AUGUSZTUS

Az augusztus havában született ember könnyedén vállalja a kihívásokat, és bármikor készen áll arra, hogy bármilyen akadályt legyőzzön. Ugyanakkor szabályosan agresszívvá válnak, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt elképzelték, és iróniájuk olykor kifejezetten sújtó tud lenni. Érthető, hogy szeretnél könnyűszerrel pénzhez jutni, és erre minden eshetőséged meg is van, de csak akkor, ha képes leszel helyesen mérlegelni, és nem ugrasz bele minden lehetőségbe, ami az utadba kerül. Az, hogy az akadályokat könnyűszerrel hágod át, az még nem jelenti azt, hogy sebezhetetlen vagy. Mielőtt teljesen befásulnál, igyekezz gyakrabban önuralmat gyakorolni, és mindent több oldalról is körüljárni.

SZEPTEMBER

Az ősz első hónapjában születettek szeretnek mindent kritizálni, ami körül veszi őket, de mindezt tapintatosan és a kellő logikával. Remek memóriával rendelkeznek, és szakmájuk, munkájuk iránt rendkívül elkötelezettek. Az év hátralévő részében konkrét sikereket érhetsz el, ám jó, ha tudod, hogy az egyetlen, aki akadályokat gördíthet az utadba, az te magad vagy. Ha az energiádat nem arra fordítod, hogy másokat kritizálsz, és a kákán is csomót keresel minden helyzetben, akkor minden esélyed meg van rá, hogy boldogan zárod az évet.

OKTÓBER

Az október havában született emberek belső szépsége szabályosan lenyűgözi a környezetüket. Ragyogó természetük van, szinte bárkit képesek magukkal ragadni. Az élet kegyeltjének, szerencsefiának is nevezhetnénk őket, ugyanis általában elérik a kitűzött céljaikat. Az év hátralévő része sok meglepetést tartogat számodra, nem győzöd majd kapkodni a fejedet, annyi történés vesz majd körül. Ám ne feledd, soha nem az számít, hogy hány projekt pörög körülötted, csak is az a lényeg, hogy te magad hány projektben tudsz részt venni anélkül, hogy teljesen felemészd az energiatartalékaidat. Aki sokat markol, az keveset fog – ez a mondás lebegjen lelki szemeid előtt egészen év végéig.

NOVEMBER

A november havában született személyek irigylésre méltóan éles elméjűek, és egyedülálló módon képesek meggyőzni bárkit az elképzeléseikről. Intelligenciájuknak és az éleslátásuknak köszönhetően remek színész válhatna belőlük, de akár orvosként, ügyvédként is megállnák a helyüket. Az év hátralévő részében szükséged is lesz az éles elmédre és a rábeszélő képességedre, ugyanis számos olyan helyzetben találod magad, ahol ellenkező véleményekbe ütközöl. Azt azonban el kell fogadnod, hogy nem minden esetben neked van igazad, és a másik embernek éppen úgy lehet véleménye, mint neked. Ha azonban ügyesen lavírozol, és megfelelően használod a benned rejlő adottságokat, akkor nincs az az akadály, amit ne tudnál sikeresen áthágni.

DECEMBER

A tél első hónapjában született emberek erősen vonzódnak az okkultizmushoz, a filozófiához és általában mindenhez, ami kapcsolatban van az élet misztériumával. Időnként azonban túlságosan szerencsésnek tartják magukat, ezért elég gyakran verik be a fejüket az ajtófélfába. Az év hátralévő része számodra nem lesz tündérmese, ugyanis számos akadály keresztezi majd az utadat. Ezeket az akadályokat csak is úgy tudod majd áthágni, ha szem előtt tartod, hogy te is halandó ember vagy, és az, hogy a szerencse melléd szegődik, az egyáltalán nem természetes dolog. A sikerért keményen meg kell dolgoznod, ne bízd hát magad a jószerencsére. Mindig legyen egy B terved, ha netán elsőre nem úgy alakulnának a dolgaid, ahogyan azt elképzelted.

 

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett