Itt vagy most
asztrológia 2019

Melyik hónapban születtél? Ezt az égi ajándékot kaptad az Univerzumtól csillagjegyed alapján!

Csillagjegyednek megfelelően ezt az égi ajándékot kaptad szülésedkor!

Melyik hónapban születtél? Az alábbiakban megtudhatod, hogy az Univerzum milyen élet-ajándékkal ruházott fel születésedkor. Használd okosan ezt a csodálatos adományt!

Kos

Arra születtél, hogy másokról gondoskodj, és pozitív irányba ösztönözd őket. Az a fajta ember vagy, aki bármit megtesz a szeretteiért, az összes terhet szívesen levennéd a vállukról. Születésedkor egy olyan erőt kaptál ajándékba, amely által önzetlen segítséget és inspirációt nyújtasz mások számára.

Bika

Különleges képességet kaptál a világ jobbá tételére. Mindig először a környezeted problémáira figyelsz, csak azután foglalkozol önmagaddal. Mindig arra törekszel, hogy a világ, amiben élsz jobb, és élhetőbb legyen. Hidd el, hogy nem hiábavaló a harcod, kis lépésekben, és példamutatással nagy változásokat érhetsz el.

Ikrek

Azzal a szerencsés képességgel születtél, hogy mindig a pohár teli oldalát látod, a pozitív dolgokra koncentrálsz, optimistán tekintesz az eseményekre. A nehéz pillanatokban nagyon hamar megtalálod a megoldást, gyorsan túlteszed magad az akadályokon.

Rák

Legfontosabb számodra a szerelem és a szeretet a világon. Ha ezt a két érzést nem tudod teljes mértékben átélni, akkor könnyen szenvedhetsz letargikus, depressziós állapottól. Feltétel nélkül tudsz szeretni, azokat, akik igazán fontosak számodra, el tudod fogadni a jó és rossz tulajdonságaikkal együtt.

Oroszlán

Születésedkor az Univerzum egy olyan erővel ruházott fel, amely segítségével meg tudod változtatni a környezeted energiáit. Mindig tele vagy életerővel, mosolyogsz, kedves vagy, feltett szándékod, hogy másra is “átragaszd” ezt a pozitív hozzáállást. Amikor belépsz egy helyiségbe, pozitív energiával töltöd fel, egyből megváltozik a hangulat körülötted. Ha valakinek segítségre van szüksége, rád mindig lehet számítani.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett