Itt vagy most
asztrológia 2017 Asztrológia Egyéb Horoszkóp 

Melyik hónapban születtél? – Erre kell számítanod 2017-ben

Melyik hónapban születtél? – Erre kell számítanod 2017-ben

Az ezoterikusok szerint a születési hónapod 80 %-ban pontos jellemzést ad rólad, ugyanakkor azt is kiolvashatod belőle, hogyan alakul számodra a 2017-es év. Kíváncsi vagy, milyen meglepetéseket tartogat a következő évre az a hónap, amelyben a világra jöttél? Akkor olvass tovább, és máris fürkészheted a jövőt!

Keresd ki azt a hónapot, amelyben születtél, és tudd meg, hogy mit hoz számodra a 2017-es év!

Január

Amennyiben január havában jöttél a világra, akkor 2017-ben végre lehetőséged nyílik teljesen „leválni” a fájdalmas múlttól, mely igencsak hátráltatta eddig a sikereidet. Talán a 2016-os év legkeményebb hónapjai a november és a december, de fogd fel ezt úgy, hogy ezek már az utolsó küzdelmek, hiszen jövőre az egyensúly és a harmónia időszaka következik számodra.

Február

Amennyiben február hónapban láttad meg a napvilágot, 2017 a szerelem jegyében telik majd a számodra. Sokkal nyugodtabb leszel, mint korábban, könnyebben ismerkedsz, ezáltal könnyebben szerzel értékes barátságokat is, mint a múltban. Lelked telis tele lesz békével és derűlátással, ezáltal egy olyan emberré válsz, akivel szinte mindenki jól érzi magát, és szeretné, hogy a közelében legyen.

Március

Amennyiben márciusban születtél, akkor igencsak fel kell készülnöd a 2017-es évre, mert igencsak „hideg” lesz. Egy sor hirtelen változásra számíthatsz az életedben, és úgy fogod érezni, mintha egy érzéstelenítés nélküli műtét áldozata lennél, mely soha nem ér véget. Bármilyen nehéznek is tűnik majd, hogy átjuss bizonyos akadályokon, ne feledd, hogy ez szükségszerű ahhoz, hogy az út végén learathasd a jutalmadat. Úgy tartják, nem ismerheted meg a boldogságot addig, amíg nem tudod, milyen a mély fájdalom.

Április

Ha április hónapban láttad meg a napvilágot, akkor 2017 egyszerre lesz a barátod és az ellenséged egyaránt. Az év első felében nem várhatók jelentős események, történések, ám a második felében sajnos szembesülnöd kell azzal, hogy mennyire kicsinyes emberek élnek ezen a világon, és ez mennyire megnehezíti a boldogulásodat. Ha döntéshelyzet elé kerülsz, légy résen, és figyelj oda, főként, ha a munkáddal van összefüggésben.

Május

Azok számára, akik májusban jöttek a világra, 2017 egy nagyon kemény év lesz, és egyben egy kicsit furcsa is. Olyan emberek kerülnek ismét az utadba, akikről azt gondoltad, hogy már régen messzire fújta őket a szél, ám ezúttal teljesen megváltozva lépnek be újra az életedbe. Ezek a történések zavarba ejtenek, mert komoly tükröt tartanak eléd, és bebizonyítják mindazt, amiért már régóta hibáztattad önmagad. 2017 tehát számodra egyfajta küzdelem és hánykolódás lesz a jelen és a múlt fájdalmai között, ám ezen egyszer túl kell lépned, és soha nem szabad visszatekintened. Kizárólag rajtad múlik, hogyan tudod majd egyensúlyban tartani a mérleget.

Június

Amennyiben júniusban láttad meg a napvilágot, fel kell készülnöd rá, hogy 2017 számodra nem lesz éppen könnyű év, főként az első 3 hónapban. Úgy fogod érezni, hogy szinte minden tapasztalatod feleslegesnek bizonyul, a karizmád pedig sok embert igencsak zavarni fog. Lehet, hogy sokszor fogod úgy érezni, hogy bárcsak valóra válna egy réges régi álmod, miszerint egy kicsiny vidéki házikóban élnél békében, szeretett növényeid, állataid, és persze a szeretteid társaságában. Azt azonban jó, ha észben tartod, hogy ez egy meglehetősen rövidtávú megoldás lenne.

Július

Amennyiben júliusban jöttél a világra, akkor egy karmikus tanításokkal teli évre kell számítanod 2017-ben. Kénytelen leszel életed szinte minden területén kompromisszumokat kötni, különösen igaz ez a szerelemre és a barátságokra, ugyanakkor mindez nem okoz majd fáradtságot számodra. Nagyon sok változáson mész át, egyre érettebb és bölcsebb leszel, és ezerszer felelősebb.

Augusztus

Amikor már azt hiszed, hogy mindent láttál, 2017 megmutatja, hogy amit eddig megéltél, az még csak előjáték sem volt. Sajnos az év nagy részében jelen lesz a feszültség, kapcsolatok bontakoznak ki, és zárulnak le az életedben, melyek igencsak megviselnek majd. Ez az év sajnos vízválasztó lesz számodra érzelmileg.

Szeptember

Szeptemberben láttad meg a napvilágot? Akkor bizony a változások, melyek 2016-ban már megkezdődtek, továbbra is folytatódnak az életedben. Egy esemény, melyet már jó ideje halogatsz, egyre égetőbbé válik, és jó is, ha intézkedsz vele kapcsolatban, mert teljes mértékben a javadat szolgálja. Ez lehet egy idegen országba való ellátogatás (netán költözés), esetleg egy új munkalehetőség felkutatása, ahol jobban fizetnek, és úgy érzed, nagyobb megbecsülésben lesz részed. Ez az egyedülálló lehetőség minden bizonnyal az év második felében köszönt majd rád.

Október

Amennyiben október havában jöttél a világra, akkor a nehéz évek és hónapok után, melyekben a türelmed már kezdett alábbhagyni, és több tucat könnyel átitatott óra után végre kisüt a nap a te utcádban is. Olyan kapuk nyílnak meg előtted, melyekhez az utat már korábban kitapostad, ám úgy gondoltad, nem vagy képes rá, hogy belépj rajtuk. Ne gondold azt, hogy bármely területen elutasításban lenne részed, és sürgősen változtasd meg az önmagadról alkotott véleményedet, ugyanis 2017 a legjobbat hozza el számodra.

November

Ha a november a te születési hónapod, akkor 2017 minden tekintetben egy kiváló év lesz számodra. Rengeteg emberrel kerülsz majd kapcsolatba, szinte meg sem tudod majd számolni, hányan keresik a társaságodat, ezáltal hatalmas népszerűségnek örvendhetsz majd. Ezek a kapcsolatok szépen egyengetik majd az utadat, és életed szinte minden területén nyitott ajtókra találsz majd általuk. Olyan lehetőségek tárulnak majd eléd, melyekről mindig is azt hitted, hogy elérhetetlenek.

December

2017-et numerológiai szempontból az 1-es szám jellemzi majd, vagyis a vezetés és az irányítás száma. Ez a te esetedben annyit tesz, hogy új távlatok nyílnak meg előtted, illetve minden olyan tevékenységet újrakezdhetsz, amelyet a múltban esetleg félbehagytál. Az életed olyan irányban változik, melyről még csak álmodni sem mertél, így nagyvonalakban elmondható, hogy nemcsak jó éved lesz, hanem kiemelkedően jó időszakra számíthatsz.

Szerző: Herceg Petra

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett