Itt vagy most

Melyik csodaszép madár szimbolizálja számodra a boldogságot? Válassz egyet, és kiderül!

Melyik csodaszép madár szimbolizálja számodra a boldogságot? Válassz egyet, és kiderül!

Első madár

Ez a gyönyörű, türkiz színű madár különleges ajándékkal lep meg téged pozitív energiák formájában. A következő hónapokban sokkal energikusabbnak érzed majd magad. A munkádban, a karrieredben fölfelé indulsz a siker lépcsőfokain, látványos eredményeket könyvelhetsz el. Légy szabad és légy önmagad! Figyelj bátran a belső hangokra, sosem csapnak be.

Második madár

A szerelem madarát választottad, amelyik nagy szerencsét ígér neked a kapcsolatokban. Már a közeli jövőben a szemed a gyémántnál is fényesebben ragyog, ezért sokkal könnyebben értesz szót a munkatársaiddal, a barátokkal és a szerelmeddel is. Ha volt is közöttetek bármilyen konfliktus, félreértés, könnyedén megoldod. Talán még fizetésemelést is kérhetsz a főnöködtől. Ha még keresed a párodat, romantikus találkozásban lesz részed, ha máris kapcsolatban élsz, az érzések ismét fellángolnak közöttetek.

Harmadik madár

Valódi, a természetben élő madarat választottál, ha ez a kép tetszik a legjobban. Különlegesen szép dallamot dalol, azt énekli, nincs szükséged semmi másra. Minden, amire vágysz, a varázslat, a mágia ott van benned. Bármit elérhetsz és bármit megvalósíthatsz, amit csak szeretnél. Szerencsés csillagzat alatt születtél. Szóval, csak higgy magadban, és tedd, amit a szíved, a lelked üzen.

Negyedik madár

A szerencse madarát választottad! A következő tavaszi hónapokban igazán szerencsés időszak köszönt rád. Figyelj a megérzésekre, az intuícióra, mert mindig segítenek abban, hogy merre haladj tovább, és mire figyelj a sorsod útján. Az is biztos, már az elkövetkező két hétben nagyon kellemes meglepetés ér. Ne vesztegesd fölöslegesen az időt, tedd, amit tenned kell, és minden célod nagyszerűen alakul.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett