Itt vagy most

Melyik aranymandalát választod? Bámulatos üzenet vár!

Melyik aranymandalát választod? Bámulatos üzenet vár!

A mandalákat egyfajta meditáció során rajzolják és festik. A különböző formák és színek más és más jelentést hordoznak. Nézd meg ezeket a bámulatosan szép aranyszínű mandalákat, majd válaszd ki, amelyik a legjobban tetszik. Különleges üzenetet, jóslatot olvashatsz el.

Ahhoz, hogy a téged igazán érintő kérdésre kaphass választ, javaslom, ne csupán találomra válassz egyet a mandalák közül. Lazítsd el magad egy kicsit, hangolódj rá a mandalák energiájára, meditálj néhány másodpercig.

Végy tehát néhány mély lélegzetet, majd figyelmedet a koronacsakrára irányítsd. Amikor érzed a finom bizsergést a fejtetőn, felkészültél a döntésre. Nézd meg a három aranyszínű mandalát, és válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik neked, vagy bármilyen okból a leginkább magára vonja a figyelmedet. A különleges üzenetet a kép alá görgetve olvashatod el.

mandala spirituális üzenet jóslat

Ha az 1. mandala tetszik a legjobban

arany mandala spirituális üzenet

Ha ezt a gyönyörű mandalát választottad, inspiráló üzenetet kaptál. Már hosszabb ideje szeretnél megvalósítani egy fontos célt, egy ötletet, amelyhez hamarosan megkapod a lehetőséget. Ne add fel a vágyad, hiszen a kérésed meghallgatásra talált. Némi türelemre még szükséged lesz, de fontos, hogy máris tégy a megvalósításért. Hidd el, amikor eljön az ideje, megkapod, ami után annyira vágyakozol. Magától nem történik semmi, a célodért neked kell tenned, de amikor küzdesz érte, a gyümölcsöket is begyűjtheted.

  • Napi Tarot Üzenet – Péntek (2019.02.15.)
    by admin on 2019-02-15 at 03:04

    “Az élet, mintha feledékeny volna, folyton önmagát ismétli. Ha nem figyelsz oda, akkor tovább ismétli magát, tovább forog, mint egy kerék. Ezért hívják a buddhisták ezt az élet és […]

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett