Itt vagy most

Mely Univerzális Törvény hat rád az utolsó negyedévben a csillagjegyed szerint? – Kiolvastuk a csillagokból!

Oroszlán

A harmadik törvény: A Karma, avagy az Ok és okozat törvénye

A karma szerint, minden cselekedetünk egy bizonyos hatást vált ki, ami ugyanolyan formában is tér vissza hozzánk. Erre a legkézenfekvőbb példa a Ki mint vet, úgy arat. Vagyis, amit mi generálunk, ugyanazt is kapjuk vissza. Ok és okozat. Tehát, ha cselekedeteink másoknak boldogságot, sikert, vagy békét nyújtanak, akkor ugyanezt kapjuk vissza mi is. Ugyanis ezt közvetítettük az Univerzumnak, ezért a karmánk ezt is adja vissza. Így hát fontos, hogy határozott és tiszta döntéseket hozzunk. Ha fájdalmat, szomorúságot okozunk másoknak, vagy könyörtelenek vagyunk, csakis ugyanabban részesülhetünk. Ha ez a kulcs jutott neked, nincs más dolgod, mint úgy cselekedni másokkal, ahogyan szeretnéd, ha veled cselekednének vagy amit megtettél, azt kapnád vissza az Élettől.

Szűz

Az ötödik törvény: A Szándék és vágy törvénye

Az ember nem véletlenül vágyik arra, amire. Ha nem érhetné el azt a célt, nem kaphatná meg azt a valamit, nem vágyna rá. Minden szándék és vágy magában hordozza megvalósulásának eszközeit. Bár nem tudsz róla, de a vágyott célod megvalósulásának a kulcsát tudat alatt magaddal is cipeled. Lehet, hogy eddig nem vetted észre, de mikor vágytál valamire, el akartad érni, az Univerzum rögtön küldte neked a lehetőségeket, hogy Te azt megvalósíthasd. Illetve akkor talán még nem fedezted fel, de lehet, hogy csak tenned, mondanod kellett volna valamit a megvalósulásához. Biztos voltál már úgy, hogy egy állásinterjú, randevú vagy bármi más után úgy érezted, valamit meg kellett volna lépned, valamit szólnod kellett volna és akkor másként alakultak volna az események. Pont ekkor dobtad el a sikered kulcsát. Neked csupán figyelmesebbnek kell lenned a vágyaiddal kapcsolatban, és elég bátornak, mikor felfedezed a lehetőségedet és meg tedd, amit meg kell tenni a sikered érdekében.

Mérleg

A hatodik törvény: Az Elkülönülés törvénye

E szerint a törvény szerint, a fizikai világban a vágyott cél eléréséhez, fel kell hagyni az utána való sóvárgással. Talán ez a legnehezebb törvény, hiszen pont az ellenkezőjét kell tenned annak, amire vágysz. A csavar benne az, hogy közben nem kell feladni a szándékodat a vágy, mert azt sosem szabad elengedni és nem is szabad megszűnnie a vágyakozásnak. Tehát nem lemondanod kell, hanem elengedni. Az eredményhez való görcsös kötődést kell elengedned. Bízd az Univerzumra a dolgot, végre van lehetősége a vágynak megteremtődnie, ami spontán módon, erőfeszítés nélkül tér vissza az életünkbe. Tehát, ne görcsölj a céljaidon, ne erőlködj a sikerért, hanem a biztos beteljesülés nyugalmával bízd magadat az Univerzumra és akkor megkapod.

Skorpió

Az első törvény: A Tiszta lehetségesség törvénye

Minden egyes teremtés forrása a tiszta tudat. Bármit is kívánj megteremteni magadnak, tiszta tudatra van hozzá szükséged. Tisztán kell látnod vágyadat és célodat és ugyanilyen tiszta szándékkal kell kívánnod a beteljesülését. Amikor ennyire tiszta a tudatunk, olyankor képesek vagyunk meglátni a lehetőségeket és a vágyaink megteremtéséhez szükséges eszközöket.

Ilyenkor tudatára ébredsz annak, hogy ki vagy és ebben az önismeretben a vágyad beteljesítésének képességét is felfedezed. Hiszen az elméd ilyenkor csendben és harmóniában van, nemes egyszerűségben, ami egyébként a boldogság alapfeltétele is. A lényeg az, hogy igyekezz tisztán tartani a tudatodat, megismerni önmagadat és képességeidet!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett