Itt vagy most

Megérzéses személyiségteszt! Válassz egy képet és nézd meg mit árul el rólad!

4. Sokkal inkább az eszedre hallgatsz, mint a szívedre. Úgy gondolod, hogy a legjobb döntések a fejben születnek és nem a szívben. Mindenre logikus magyarázatot keresel. Szeretsz olvasni, mindig bővíted tudásodat. Néha elszigeteled magadat, hogy békében és nyugalomban legyél. De ne feledd, hogy a világ tele van fantasztikus hellyel és csodálatos emberekkel, akiket még meg kell ismerned!

5. Célorientált ember vagy. Nagyon jól tudod, hogy mit akarsz, és addig nem nyugszol, míg meg nem kapod. Minden problémára megtalálod a megoldást. De fontos, hogy kicsit türelmesebb legyél és ne azonnali eredményeket várj el! Ne feledd, az élet a saját tempójában halad, nem kell siettetni semmit sem! Ha erre figyelsz, akkor teljesebb lesz az életed.

6. Szabályszerető, etikus, bizonyos esetekben kritikus és maximalista ember vagy. Nem vagy teljesen elégedett, állandóan változásra van szükséged. Mindenért felelősséget vállalsz, néha túl sok mindenért is. Fontos szem előtt tartanod, hogy néha kell egy kis pihenés! Fordulj mások felé bizalommal és ruházz át a feladataidból. Nem kell mindent egyedül neked megoldani! Az életed így sokkal nyugodtabb lesz, a munkád pedig hatékonyabb.

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet 12.09
    by admin on 2018-12-09 at 05:06

    “Te egy sebet hordozol magadban. Az egóval egész lényed egy nagy sebbé válik. És te mindenhová magaddal cipeled ezt a sebet. Senki nem akar téged megbántani; ne gondold, hogy az emberek csak arra várnak, hogy […]

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett