Itt vagy most
maja 2017 horoszkóp

Maja próféciák 2017-re – Mit hoz számodra a karmikus 1-es év?

Maja próféciák 2017-re – Mit hoz számodra a karmikus 1-es év?

Ha a számokat összeadjuk, akkor tisztán látszik, hogy 2017 karmikus 1-es év lesz. Egy új planetáris világ kezdete, mely annyit tesz, hogy új távlatok nyílnak meg előttünk. Minden, amihez eddig hozzászoktunk eltűnik, minden hitünk a feje tetejére áll, és az ősi maják bizony változások sorozatát látták előre a legtöbb csillagjegy esetében, különösen a munkát, a pénzt és a karriert illetően.

Kos

A Kos szülött számára 2017 a feszültségek éve lesz. Néhány igencsak kemény helyzettel kell megbirkóznod, különösen kora tavasszal. Ezek lehetnek jogi természetű, illetve családi viták is, melyek bizonyos szempontból győzedelmet hoznak, ám mindez attól függ, hogyan viszonyulsz a helyzetekhez, és mennyire leszel képes a toleranciára. Ha meggondolatlanul hajtod a saját igazadat, és meg sem hallgatod a másik érveléseit, akkor minden bizonnyal győzelmed keserű lesz. Ám ha előveszed a bölcsebbik énedet, és hajlandó vagy a normális kommunikációra, akkor ugyan a diadal érzése is megoszlik, de legalább nyugodtan hajtod esténként álomra a fejedet.

Bika

A Bika szülött számára a 2017-es év szakmai szempontból lesz a legteljesebb, de csak akkor, ha belátod, hogy a jelenlegi helyzet nem visz semerre, változtatnod kell. Ha úgy érzed, ideje munkahelyet váltani, akkor ne gondolkozz sokáig. Minden ajánlatra mondj igent, és ha nem is vagy biztos benne, hogy megtudod-e csinálni, ne vond kétségbe a képességeidet, hiszen munka közben úgyis mindent megtanulsz. Mivel 2017 karmikus száma az 1-es, minden szempontból valami új kezdetét jelzi, és nincs ez másként a te életedben sem. Készülj fel tehát lelkileg mindarra, ami következik majd, és ne feledd: légy nyitott, amennyire csak

Ikrek

2017 nemcsak a sikerek és a változások éve lesz az Ikrek szülött számára, hanem egyben az érzelmi helyreállítás éve is. Rengeteg lehetőség kerül az utadba az év folyamán, melyekről el kell döntened, hogy az eszedre hallgatva fogadod őket, vagy pedig a szíved hangját hallgatod inkább meg. Ha valódi változásokat szeretnél a szerelmi életedben, akkor természetesen érdemes az érzelmeidre hallgatni, ám, ha úgy érzed, hogy a pénzügyi, munkahelyi területen van szükség változtatásra, akkor tanácsos felsorakoztatni az összes észérvet, ami a lehetőség mellett, vagy ellene szól. Ne feledd, a változásokat nem kerülheted el, hiszen 2017 karmikus 1-es év, mely önmagában hordozza az új kezdetet – a kérdés csak az, hogy te hogyan éled meg mindezt.

Rák

Az elkövetkező évben mindentől elszakadsz, ami a múltadat képezte – fogalmazhatnánk úgy is, hogy kilépsz végre a múlt börtönéből. Sőt, ezzel együtt minden rosszat, keserűséget és mély sebet a hátad mögött hagysz, melyet a múlt ejtett rajtad (még akkor is, ha mindezt a szeretteid okozták annak idején). Egyedülálló lehetőségekkel találod szemben magad, melyek mind-mind arra lesznek jók, hogy végre változtathass az életeden, és új útra lépj, magad mögött hagyva a túlságosan szentimentális felfogásodat. Természetedből fakadóan persze érzelgősséged mindig is megmarad, de 2017-ben végre belátod, hogy nem lehet mindent érzelmekkel irányítani, ahogy nem lehet teljesen beleragadni a múltban sem.

Oroszlán

2017 egyáltalán nem lesz könnyű év az Oroszlán szülött számára, de majdhogynem hozzászoktál már a nehézségekhez, hiszen 2015 és 2016 egyaránt megmutatta az élet veszélyeinek felületes megközelítését. Ez az év azonban e veszélyek új oldalát mutatja meg számodra, méghozzá nem is akármilyen módon. Lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, és sokszor nem is fogod tudni, melyiket ragadd meg előbb. Vigyázz azonban, mert nem mindegyik lehetőség kecsegtet fellendüléssel, van, amelyik valós veszélyeket rejt magában. Általában szeretsz ezek felett önállóan dönteni, idén azonban kénytelen leszel kikérni mások véleményét is, ha nem akarod, hogy belesétálj egy remekül előkészített, ámde annál jobban leplezett csapdába.

Szűz

2017 a tehetségek fitogtatásának éve lesz a Szűz szülött számára. Ez annyit tesz, hogy meg lesz a lehetőséged rá, hogy művészi területen érvényesíthesd magad, amennyiben vannak ilyen irányú hajlamaid, és érdeklődésed. Mindenkit megdöbbentesz a környezetedben azzal, hogy új utakra tereled a karrieredet, illetve az is, hogy m ennyire ki akarod aknázni a benned rejlő rejtett tehetségeket. Minden egyes lépésed megtétele előtt keresni fogod azonban a körülötted élők megértését, támogatását, és ezt meg is fogod kapni, még akkor is, ha döbbenten figyelik a körülötted zajló eseményeket.

Mérleg

2017 szinte minden szempontból próbára teszi a Mérleg szülöttét, legyen szó családi, munkahelyi, szerelmi területről, de akár egy szabadidős tevékenység közben is. Az események felgyorsulnak körülötted, minden úgy fog folyni a nyakadba, mint egy vízesés, és úgy fogod érezni, hogy lélegzethez is alig jutsz. Ez a pörgős időszak nem csak a változások évének köszönhető, hanem egyben figyelmeztetés arra is, hogy az utóbbi időben kicsit lazán élted a mindennapjaidat, és időnként megfeledkeztél bizonyos határidők betartásáról. Most erre lehetőséged sem lesz, mert abban a pillanatban, ahogy lezártnak tekintenél egy feladatot, máris nyakadba ugrik a másik.

Skorpió

Karmikus szempontból az 1-es év hatása főként a szerelmi életedben lesz érezhető, ahol bármennyire is hadakozol ellene, drasztikus változás következik be. Új emberekkel ismerkedsz meg, új társaságba kerülsz, akik természetesen új távlatokat nyitnak meg előtted. Az sem kizárt, hogy megismered azt a személyt, akivel egy percig sem gondolkozol azon, hogy oltár elé menj vele, vagy sem. Ezek az érzelmi viharok hatással lesznek életed más területeire is, hiszen a Skorpióban eleve lángol a szenvedély, de ha erre a tűzre még olajat is öntenek, az maga lesz a vulkán. Hatalmas lendülettel veted bele magad mindenbe, újabb és újabb lehetőségek felkutatásán fáradozol, és addig meg nem állsz, amíg úgy nem érzed, hogy győztél, elérted a céljaidat. És minden esélyed meg is van erre a győzelemre!

Nyilas

 

A 2017-es év a Nyilas szülött számára a korábbi félelmek legyőzéséről szól majd. Rengeteg lehetőség jön szembe veled, mely segíthet ebben, hiszen mind-mind sikerrel kecsegtet majd, és csak azon múlik minden, hogy mersz-e belevágni, vagy sem. Idáig minden bizonnyal halogattál, elodáztad a változtatásokat, mostantól azonban ezt már nem teheted meg, ha boldogulni akarsz. Több ajtó is bezárul mögötted, így kénytelen leszel nyitni az új lehetőségek felé, ám ahhoz valóban le kell győzni a benned lakozó démonokat, és meg kell tenned azt a bizonyos első lépést. Ez mind a magánéletedre, mind a társasági és szakmai életedre jellemző lesz 2017-ben.

Bak

 

Változások éve ide, változások éve oda, jó, ha a Bak szülött távol tartja magát a radikális változtatásoktól, különösen az év második felében. Legalábbis azoktól a változtatásoktól, melyeket önhatalmúan elhatározol, és ha a fene fenét eszik is, végre akarod hajtani. Nem kizárt, hogy életed minden területén előrelépés várható, ám ha te magad sürgeted a dolgokat, akkor jelentősen csökkennek az esélyeid. Bármennyire is nehéz, 2017-ben muszáj hagyni, hogy a dolgok maguktól történjenek meg, akkor és úgy, ahogy annak lennie kell. Ha bármit is sürgetni vagy önhatalmúlag irányítani próbálsz, akkor meg van az esélye, hogy pont az ellenkezője következik be. Alaptermészetedből adódóan nehéz, de ebben az évben sodródnod kell az árral, és hinni abban, hogy az lesz a tökéletes, ahol éppen partot érsz.

Vízöntő

 

Ha változásokról van szó, akkor a Vízöntő szülött számára 2017 a radikális változások éve lesz. Nemcsak az életkörülményeid változnak, hanem maga a felfogásod is gyökeres változáson megy át, melyért keményen meg is dolgozol, hiszen igyekszel fejleszteni a személyiségedet. Észre fogod venni, hogy egészen más színben látod a világot, teljesen másképpen reagálsz dolgokra, mint ahogyan eddig tetted, és a körülötted élőkhöz is máshogy viszonyulsz majd. Mindez nemcsak a magánéletedre lesz jó hatással is, hanem szakmai szempontból is komoly előrelépéseket remélhetsz.

Halak

 

 

2017 a Halak szülött számára a szeretet éve lesz, amit úgy is kifejezhetnénk, hogy a szívügyek terén rengeteg meglepetést tartogat számodra. Tulajdonképpen mindenre kiváló, ami családtervezéssel kapcsolatos, így nincs kizárva, hogy oltár elé vonulsz, vagy gyermekáldás elé nézel. Ám ne feledd, nem csak te magad részesülhetsz ilyen örömökben – lehet, hogy a gyermekeddel történik meg mindez. A lényeg, hogy mindenképpen bővülni fog a család, és az év nagy része szeretetben, megértésben telik. És mi is lehet ennél fontosabb, nem igaz?

Forrás:

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Related posts

One thought on “Maja próféciák 2017-re – Mit hoz számodra a karmikus 1-es év?

  1. Most egy kicsit megijesztettél.

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett