Itt vagy most
univerzum Egyéb Ezotéria Horoszkóp 

Lássuk mit üzen az orákulum horoszkóp a november 21-27. közötti időszakra!

Ezt üzeni az orákulum horoszkóp a november 21-27. közötti időszakra!

Colette Baron-Reid orákulum jóskártyáiból kapunk üzenetet erre a hétre. Az alábbi horoszkópból most kiderül, hogy miként alakítsuk az életünket, tervezzük meg a napjainkat, hogy életünk jól alakuljon.

horoszkop-szept5-11

Kos – The Alter Priestess

Ezen a héten figyelj azokra a jelekre, amelyek az istenségekkel kapcsolatosak. Minden lélegzetvételedet kísérjék az angyalok üzenetei, tanácsai. Nagyobb befolyással rendelkezel, mint ahogy azt gondolnád, ezért energiáidat fordítsd arra a célra, hogy megtanítsd másoknak a megértés, megbocsátás erejét.

Bika – The Sun Dancers

A múlt és a jövő jelentősége most nem annyira fontos az életedben, mert így félő, hogy elveszíted a jelen varázsát, szépségét. Most ne foglalkozz a mindennapi problémákkal, hanem szórakozz, menj játszani. Ne tervezzél most semmi konkrétat, bízd magad a jelen energiáira.

Ikrek – The Winged Wise Ones

Bármilyen helyzetben is légy a héten, váratlan helyről fogsz segítséget kapni. Minden rendeződni fog, még a múlt sérelmei is tisztázódni fognak a következő napokban. Légy figyelmes a jelekre, mert nagy lehetőségekkel találkozhatsz az életben, amelyek megváltoztathatják az életed.

Rák – The Arrow Master

Olyan üzenetet kapsz ezen a héten, amely arra figyelmeztet, hogy nem jó irányba tart az életed. Ez lehet egy párkapcsolat, vagy egy üzleti ügy. Meg kell vizsgálnod az okokat, amiért rosszul mennek a dolgaid, és új célt kell kitűznöd magadnak, mert elérkezett az idő, hogy végre a saját utadat járd.

Oroszlán – The Keeper of the Scales

Váratlan dolgok történhetnek veled a héten, ami zavarodottságot, biztonsághiányt okozhat. A legfontosabb azonban, hogy megőrizd a nyugalmadat, mert hanem félő, hogy önmagad egójának csapdájába esel. Most jól jönne egy kis szabadság, szünet, mert így minden zavaró tényezőtől egy időre megszabadulhatsz, és végül hálás is leszel.

Szűz – The Desert Prince

A célod, hogy minél gyorsabban pozitív eredményeket érj el az életedben, de félő, hogy csalódni fogsz, és ennek az okai most még nem nyilvánvalóak. Ha olyan érzésed van, ami azt mondja, “hogy ez túl szép, hogy igaz legyen”, akkor azonnal gondold át jobban a dolgokat. Légy figyelmes, minden összefüggést vizsgálj át, mielőtt belevágnál valamibe.

Mérleg – The River Queen

Ezen a héten összpontosíts a rugalmasságra. Ne foglalkozz a kötöttségekkel, felejtsd el a merevséget, és küzd le az akadályokat spontánul, könnyedén, ahogy a folyó kerüli ki a sziklákat. Törekedj a harmonikus megoldásokra, keresd meg az élet szép dolgait, amelyek feltöltik a lelked, szíved vidámsággal, életszeretettel.

Skorpió – The Resting Tree

A következő héten izgatottá, olykor zaklatottá válhatsz, de légy észnél, és állj le a kapkodással, mert szellemileg és fizikailag a kimerültség szélére kerülhetsz. Nyugodj meg, pihenj, mert különben robottá válsz, amit később nagyon megbánhatsz. Tisztítsd ki a fejed a sok gondolattól, ami megkönnyebbülést okoz majd.

Nyilas – The Fire Prince

Az utóbbi időben gyakran voltál ideges, dühös, ami sok erőt és kreativitást felemésztett belőled. Nem szabad agresszívnek, türelmetlennek lenned, mert azzal sok energiát veszítesz, Hallgass a megérzéseidre és a családod kéréseire.

Bak – The Eagle King

Meg kell látnod azokat a lehetőségeket, amelyek még egyáltalán nem tiszták, nem nyilvánvalóak, és ki kell derítened az igazi célodat az életben. Ez kezdetben összezavarodottságot, kellemetlenség, kényelmetlenséget eredményezhet, de a végén mindent tisztábban fogsz látni.

Vízöntő – Gaia’s Garden

Ezen a héten figyelj oda a viselkedésedre, megnyilvánulásaidra, mert valószínűleg megfeledkeztél arról, hogy nem csak kapni jó, hanem adni is. Vissza kell állítanod ezt az egyensúlyt, mert csak így nyerheted vissza az igazi életerődet, és sok nagyszerű lehetőségre tehetsz ezáltal szert. Ne ítélkezz, és légy befogadó.

Halak – The Swan Queen

Ez a hét remek időszak arra, hogy békében, csendben legyél önmagaddal. Az elmúlt időszak történéseiből sokat tanulhattál és bölcsebbé válhattál, így végeredményben minden jól alakul az életedben. A megérzéseid vezetnek, így csak azokra hagyatkozol. Közben egy új projekten is dolgozol. Minden tudás és képesség rendelkezésedre áll, hogy megvalósítsd tervedet.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett