Itt vagy most
csillagjegyed Asztrológia Egyéb Ezotéria Horoszkóp 

Kivel jössz ki a legjobban, és kit kerülj el messziről? – Megsúgja a csillagjegyed!

Kivel jössz ki a legjobban, és kit kerülj el messziről? – Megsúgja a csillagjegyed!

Furcsák és elsőre érthetetlenek azok az erők, melyek a kapcsolatainkat irányítják. Ha ismerjük a saját asztrológiai jegyünket és önmagunkat, már van egy alapunk, mely szorosan kapcsolódik a többi jegyhez fűződő viszonyulásunkhoz. Keresd ki a saját jegyedet, hogy könnyebb legyen önmagad megismerése és azt is megtudhatod, kivel lehet harmonikus kapcsolatod, sőt azt is, hogy kit kerülj inkább.

Kos

Kos jegyűként nem az a kihívás számodra, hogy új ismeretségeket köss – köszönöd szépen, az megy neked könnyedén. A körülötted lévők kevésbé érdekelnek, mint az elérni kívánt célod, így szoros barátságokra nem számíthatsz sok emberrel, sőt mi több, inkább felszínesek a kapcsolataid. Az igaz barátaid ezt elfogadják tőled, amit meg is hálálsz nekik. Ám ha valakiben egyszer csalódsz, az előtt akár végleg becsukod az ajtót.

Kivel van jó kapcsolatod? Azokkal, akiknek az észjárása és az alapvonásai a leginkább hasonlítanak a tiédhez. Ilyenek a Nyilas, az Oroszlán és a Vízöntő.

Őket kerüld el inkább: A gondolkodásmódbeli eltérések miatt a Skorpió, a Rák és a Bak jegyűekkel gondjaid lesznek.

Bika

Bika jegyűként alaptermészeted a gondoskodás, ám erősen megválogatod, kivel kötsz mély barátságot. Tartózkodó jellemed eredménye a szűkebb baráti kör, velük viszont abszolút megértő és elfogadó vagy. Minden körülmények között számíthatnak rád, azonban túlzott anyagiasságod még itt is okozhat gondot.

Kivel van jó kapcsolatod? Azokkal, akik mellett biztonságban érzed magad. Ilyenek a Bak, a Szűz és a Halak.

Őket kerüld el inkább: A természetük miatt az Ikreket és a Vízöntőket érdemes messziről elkerülnöd.

Ikrek

Az Ikrek jegy igazi társasági lény. Igényled azt, hogy sok-sok ismerősöd legyen, számodra nem gond új emberekkel ismeretséget kötni. Kevésbé igényled a szoros barátságot, és általában társat is úgy választasz, hogy ezen ne legyen vita. Igazi, szoros barátságra képes vagy, de ez rendkívül ritkán történik meg veled.

Kivel van jó kapcsolatod? A Kossal, a Vízöntővel és a Mérleggel.

Őket kerüld el inkább: A Skorpió, a Bika és a Bak nem igazán neked való társaság.

Rák

Képes vagy bevállalni inkább azt is, hogy mindenki neked mondja el minden bánatát, annyira szükségesnek érzed a társaságot. Ráadásul végig is gondolod az elmondott problémát, így a gond megoldásához is hasznos segítséget tudsz adni. A végletekre való hajlamodnak megfelelően barátaidhoz erősen ragaszkodsz, de mindenki vigyázzon, nehogy megbántson, mert könnyen megtörténhet, hogy többet nem állsz vele szóba!

Kivel van jó kapcsolatod? A Halakkal, a Skorpióval, a Bikával és a Bakkal.

Őket kerüld el inkább: A Kossal és az Oroszlánnal nem igazán vagytok egy hullámhosszon.

Oroszlán

Ha valamelyik jegynek fontos a dicséret, akkor neked mindenképp! Ezt általában meg is kapod, hiszen jószívű és jellemes ember vagy. Élvezed, ha a barátaid jól érzik magukat a társaságodban, és teszel is érte, ha módodban áll. Ámbár önbizalmadat mások visszajelzéséből építed, ezért az elismerésre, visszajelzésre mindenképpen szükséged van. Persze veled is előfordul, hogy nem süt rád annyira a Nap, ilyenkor inkább visszavonulsz.

Kivel van jó kapcsolatod? A Nyilassal, a Kossal, esetleg egy másik Oroszlánnal, de velük lényeges, hogy azonos legyen az érdeklődési köröd.

Őket kerüld el inkább: A Skorpió, a Halak és a Rák nem jó társaság a számodra.

Szűz

Talán könnyebb lenne az életed, ha nem félnél a saját érzelmeidtől, de saját árnyékát senki sem lépheti át, fogadd el önmagad ilyennek és kész. Széleskörű érdeklődésed megkönnyítheti az életedet, de ha mélységében nézzük, akkor saját magadnak nehezíted meg a tökéletességre törekvéssel, ezért nincs könnyű dolgod az igazi barátok megtalálásánál sem. Életre szóló barátságok megkötésére az igényed és a képességed is meg van, barátaid gondjait komolyan veszed, és a tanácsaidat érdemes komolyan venni.

Kivel van jó kapcsolatod? A Rákkal, a Bikával és a Bakkal.

Őket kerüld el inkább: A Kost, a Skorpiót és a Vízöntőt jobb, ha mellőzöd.

Mérleg

A Mérleg jegyűnek mélyen belülről fakadó jellemzője a viszályok elkerülése, ezért társaságban közkedvelt. Jó beszélgetőtárs vagy, a felszínes társalgás könnyedén sikerül neked szinte bármikor, a barátság számodra ennek ellenére azt jelenti, hogy barátod problémája a tiéd is. Képes vagy teljes energiádat a segítség megadására fordítani. Pozitív kisugárzásod, optimizmusod jó hatással van a barátaidra, és akik igazi valódat fel- és megismerik, azok ragaszkodnak hozzád.

Kivel van jó kapcsolatod? A Nyilas, a Vízöntő és az Oroszlán jegyűek abszolút alkalmasak rá, hogy jó kapcsolatot ápolj velük.

Őket kerüld el inkább: Rák és Halak.

Skorpió

Skorpióként nem zavar a magány, jól érzed magad nagy társaság nélkül is. A barátság ennek ellenére lényeges számodra, viszont meglehetősen maximalista vagy az elvárásaidban. Aki megfelel ennek, ott eltűnnek a korlátok és bármit megteszel a barátodért. Szabadság iránti vágyad kissé elhatárol a szoros kapcsolatoktól, de aki felismeri ezt nálad, azokkal mély, bensőséges a kapocs.

Kivel van jó kapcsolatod? Szűz és Bika

Őket kerüld el inkább: Halak, Nyilas és Ikrek.

Nyilas

Nyilasként életelemed a középpontban lenni, érdeklődési köröd meglehetősen széleskörű, ám hosszú távon nem könnyű a helyzet, mivel türelmed véges. A szabadság megélése lényeges számodra, ezért fontos a sok barát, ám teljesen soha nem kötöd le magad. Szerencsés esetben megtalálod így is azokat, akikkel teljes életre szóló barátságot tudsz kötni. Az ő helyzetük és megítélésük irigylésre méltó, mert a fontos kérdésekben mindig mellettük állsz.

Kivel van jó kapcsolatod? Kos, Ikrek és Mérleg

Őket kerüld el inkább: Bika, Skorpió és Bak

Bak

Ha valaki rosszul viseli a csalódást, akkor az te vagy és hajlamod van a borúlátásra is. Barátságra ennek ellenére igényed van, ami csak hosszú távon épülhet fel. Ha idáig el tud jutni egy kapcsolat, akkor kitartásod példaértékű. Amennyiben azonban valaki visszaél a bizalmaddal, onnantól ez számodra visszafordíthatatlan, megszakítod vele a kapcsolatot véglegesen.

Kivel lesz jó kapcsolatod? Skorpió, Szűz és Bika

Őket kerüld el inkább: Vízöntő, Kos, Nyilas és Ikrek

Vízöntő

Köztudott, hogy a Vízöntő a társaság központja! Sokat teszel azért, hogy széles környezeted kedveljen. Szinte bármilyen téma érdekel, virgonc természeted miatt az emberek hamar megkedvelnek. Valódi lelki társra mégsem könnyű találnod, sok esetben kizárólag gyerekkori ismeretség tud eddig eljutni. Segítőkészségedet egy felszínes kapcsolat is bármikor „bekapcsolhatja”, ha feléd nyújtja valaki a kezét, az biztos, hogy számíthat rád.

Kivel van jó kapcsolatod? Mérleg, Nyilas és Ikrek

Őket kerüld el inkább: Rák, Halak, Bika és Bak

Halak

Sokaknak van szüksége arra, hogy kiönthessék a szívüket, megosszák problémáikat, és te erre maximálisan alkalmas vagy. Tudod miért? Mert nagyszerű hallgatóság vagy, és rendkívül jó tanácsokat tudsz adni. Jól érzed magad az emberek között, de a központi figura szerepét nem kedveled. A párkapcsolatod sokkal fontosabb számodra, mint a barátok, főleg emiatt van kevés valódi és közeli barátod.

Kivel van jó kapcsolatod? A Bika és a Bak elképzelhető, de főleg a Halak, Skorpió és a Rák jellemző.

Őket kerüld el inkább: Nyilas, Oroszlán és Kos

Szerző: Dorothy Bess

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett