Itt vagy most
ikrek január 8

Január 8. Ikrek növő Hold – Mozgékonyság, kapcsolatteremtés!

Január 8. Ikrek növő Hold – Mozgékonyság, kapcsolatteremtés!

ikrekÁltalánosságban:
Ikrek Hold napokon talpraesettnek, mozgékonynak vidámnak érezzük magunkat és mindenre nyitottak vagyunk. Azt érezhetitek, hogy a feladatoktól, ötletektől csak úgy zsong a fejetek. A feladatok elvégzése most könnyedén haladhat, de nem árt, ha listát készítetek a tennivalókról, mert most kissé szétszórtak lehettek.

 

 

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, tigrisszem

Holdra ható egyéb energiák:
01.08. 23 óra 5 perc, Hold az Ikrek jegyébe lép
01.09. 9 óra 30 perc,
Hold – Vénusz kvadrát
Nem mondhatni, hogy jól kezdődik a reggel, mert másra vágyik a szívünk és mástól éreznénk a belső harmóniát, aminek egyenes következménye, hogy feszültek leszünk. Lehetőleg ne a környezetünkben akarjuk levezetni!
01.09. 15 óra 15 perc, Hold – Neptunusz kvadrát
És a délután sem kecsegtet jó érzésekkel sajnos. Könnyen megtörténhet, hogy levertnek, magányosnak, elhagyatottnak érezzük magunkat. De szerencsére ez csak egy múló állapot, rajtunk múlik mennyire engedjük, hogy elhatalmasodjon rajtunk.
01.10. 1 óra 40 perc, Hold – Mars kvadrát
Szerencsére ez a kellemetlenkedő hatás már álmunkban érkezik, így leginkább átalusszuk. Azonban az érzékenyebbek nyugodt pihenését megzavarhatja, főleg azokét, akik valami keserűséget őrizgetnek magukban.
01.10. 8 óra 35 perc, Hold – Uránusz szextil
Izgatottak, nyugtalanok lehettek, izgalmakra, különleges élményekre vágytok ma reggel. Adjatok magatoknak egy kis szabadságot, kezdjétek a napot valami szokatlan dologgal.
01.10. 10 óra 50 perc, Hold – Jupiter trigon
Na tessék, itt van most egy kitűnő bolygóállás amit érdemes nagyon jól kihasználni. Főleg kapcsolatainkat, vagy a kapcsolatépítésünket támogatják a „csillagok”, szinte magától megvalósulnak a vágyaink.
01.10. 11 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz szembenállás
A két sorsbolygó most is igyekszik megzavarni egyensúlyunkat, úgy érezhetitek mintha két erő cibálna benneteket belülről. Az egyik lelkes, és motivált, de a következő pillanatban megjelenhet a magányosság és lehangoltság érzése, pedig ennek semmi alapja nincs. Ne hagyjátok, hogy negatív érzésetek vagy gondolataitok magatokkal ragadjon, keressetek valami vidám elfoglaltságot ilyenkor!
01.10. 22 óra 35 perc, Hold – Merkúr szembenállás
A nehéz nap zárása sem tűnik túl könnyűnek. Mást érzünk belül, szívünkből, de elménk folyamatosan vitába száll ezzel, logikus érvekkel próbál meggyőzni bennünket, hogy az ő álláspontja a helyes. Legjobb, ha elalvás előtt meditáltok kicsit, hogy elcsendesedjen a belső monológ.
01.10. 23 óra 48 perc, Hold a Rák jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: hörgők, váll, kar, kézzel kapcsolatos gyógymódok hatékonyak, de műtétekre nem alkalmas nap!
Háztartási munka: írnivalók intézése, ma szellőztessétek át az ágyneműket, szekrénybe eltett ruhákat.
Szépségápolás: frissítő fürdőkre, kézápolásra (pl. manikűr, ápoló pakolások)) alkalmas nap
Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

  • Napi Tarot Üzenet 12.10
    by admin on 2018-12-10 at 04:05

    “Az igaz élet azt jelenti: lerázzuk magunkról a mások által ránk kényszerített hazugságokat. Csupaszon, természetesen, meztelenül az ember az, ami. Semmivé sem kell válnod, csak lenned kell. A […]

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett