Itt vagy most
január 24 bak fogyó hold

Január 24. Bak fogyó Hold – Befelé fordulás, tervezés!

Január 24. Bak fogyó Hold – Befelé fordulás, tervezés!

bakEz nem az érzelgősség, romantika időszaka, inkább a kötelességtudatból végzett mindennapi munkáké a főszerep. Épp ezért kissé lehangoltakká válhatunk, amennyiben nem fogadjuk el, hogy most ez a dolgunk. Ettől még megjutalmazhatjuk magunkat ezeken a napokon is egy kis jókedvvel, élvezetekkel, gondtalan szórakozással.

Általánosságban:
Itt az ideje, hogy költségvetést készítsetek, vagy foglalkozzanak ingatlan és pénzbefektetési ügyeitekkel. Mindenfajta tervezés, elemzés, ami a jövőt érinti időszerű lehet. Kötelességtudatotok előtérbe kerül, hosszú távú tervek előkészítésébe ideális most belefogni. Idősebb hozzátartozóitok gondozására is késztetést érezhettek, ugyanakkor praktikus tennivalókkal is szívesen foglalkoztok. Ezeken a napokon inkább melankolikusság a jellemző, óvatosak, tartózkodóbbak lehettek érzelmi területeken. Tanácsos vidító tevékenységről gondoskodni, esélyt se adjatok a sötét gondolatoknak! Az ilyenkor kötött kapcsolatok sokszor érdekkapcsolatok, az érzelmek nem játszanak fontos szerepet.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, hópehely obszidián

Holdra ható egyéb energiák:
01.24. 23 óra 42 perc, Hold a Bak jegyébe lép
01.25. 20 óra 5 perc, Hold – Neptunusz szextil
Érzékenység jellemzi ezt az állást. Segíti, hogy megérzéseinkre, intuíciónkra támaszkodjunk. Segítsétek az időszakot azzal, hogy vizualizációs gyakorlatokat végeztek.
01.26. 1 óra, Hold – Merkúr együttállás
Álmotokban érkezik a hatás, így nem lesz különösebb jelentősége. Az éjszaka dolgozóknak viszont segítség, most az ész és a szív összedolgozik. A kötelező feladatok elvégzése is könnyebben megy.
01.26. 10 óra 20 perc, Hold – Plútó együttállás
Ez nem éppen harmonikus állás, mivel a két bolygó jelképisége eléggé különböző. A Plútó végletessége két szélsőséget eredményezhet. A hangulatunk eléggé nyomott lehet, próbáljátok valahogy kihúzni magatokat ebből az állapotból. Kerüljétek a panaszkodókat, nézzetek motivációs videókat vagy egyszerűen csak hallgassátok kedvenc zenéiteket.
01.26. 16 óra és 20 óra között, Hold – Uránusz kvadrát, Hold – Jupiter kvadrát
Két kellemetlenkedő hatás szeretné felborítani a délután és az este harmóniáját. Egyfelől legszívesebben kifutnánk a világból, nehezen tűrhetjük a korlátozást, szabadságra vágyunk, és érzelmileg is függetlenedni igyekszünk. Ez a törekvés, eléggé látványos eseményekben mutatkozhat meg. Másfelől most a hitünk sem túl erős és ha nem tartjuk be a szabályokat akkor a rend éber őreivel is meggyűlhet a bajunk. Előzzétek meg a bajt, ne a megszokások szerint a töltsétek az estét, és lehetőleg figyeljetek a szabályokra!
01.26. 21 óra 5 perc, Hold – Vénusz szextil
Itt a felmentősereg, ami igyekszik rendbe hozni az előző hatás okozta galibát, és gondoskodik esténk harmóniájáról. A kötelező feladtok mellett adjatok helyet a romantikának és az álmodozásnak.
01.27. 8 óra 15 perc, Hold – Mars szextil
Amennyiben reggel lehangoltan ébredtek, akkor nagyon küzdenetek kell azért, hogy nekilássatok a feladatoknak. Töltsétek fel szeretettankotokat és mindjárt jobban fog menni a munka.
01.27. 9 óra 35 perc, Hold a Vízöntő jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
bőr, ízületek, csont, térd kezelésére alkalmas időszak, de műtétekre nem! Ezek a testtájak érzékenyebbek is ilyenkor, igyekezzünk kíméletesen bánni velük!
Háztartás: bevásárlásra, családi költségvetések elkészítése.
Szépségápolás: kozmetikai főleg problémás bőr kezelésére alkalmas nap, szőrtelenítésre is kiváló alkalom
Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett