Itt vagy most
mérleg növő hold

Január 17. Mérleg fogyó Hold – Harmonikus kapcsolatok!

Január 17. Mérleg fogyó Hold – Harmonikus kapcsolatok!

merlegÁltalánosságban:
Harmónia és romantika. Most elsimíthatjátok a vitás helyzeteket, ápolhatjátok kapcsolataitokat. Legyetek nyitottak, szórakozzatok, ismerkedjetek és élvezzék az életet. Nagyon romantikusak, érzékenyek, kreatívak, alkotó kedvűek lehettek, a művészet előtérbe kerül ezeken a napokon. Ha szépíteni szeretnétek lakásotokat vagy saját magatokat, most itt az alkalom! Kedvező időszak bármilyen társasági és kulturális programra. Higgyetek magatokban, hogy képesek vagytok minden téren nyugalmat és harmóniát teremteni!

 

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, jade

Holdra ható egyéb energiák:
01.17. 12 óra 15 perc, a Hold a Mérleg jegyébe lép
01.17. 19 óra 35 perc,
Hold – Merkúr kvadrát
Nem mondhatnánk hogy ezen az estén éreznénk a belső egyensúlyunkat. Ennek oka, hogy most az eszünk nem érti mit kíván a szívünk és fordítva is így van. Ne most akarjatok érzelmi ügyekben dönteni!
01.18. 22 óra 20 perc,
Hold – Plútó kvadrát
Ez az energia eléggé belerondíthat a kapcsolati harmóniánkba, különösen a párkapcsolatok veszélyeztetettek, hatalmi harcok üthetik fel fejüket, és persze megjelenhet a féltékenység is.
01.19. 4 óra 40 perc,
Hold – Uránusz szembenállás
Ennek a hatásnak köszönhetően könnyen lehet, hogy korábban ébredtek, és eléggé zaklatottan, mint szerettétek volna. Ez a feszült hatás kihathat a reggeletekre is, türelmetlenné téve benneteket.
01.19. 8 óra 20 perctől 10 óráig, Hold – Jupiter együttállás és Hold – Szaturnusz szextil
A két sorsbolygó már megint közös játékra hívta érzelmeinket, de nekik köszönhetően, ezért most hálásak lehetünk. Közös munkájuk megfékezi a reggeli idegességünket és feszültségünket. A szépre és a jóra figyeljünk, bízzunk magunkban és akkor a legjobban tudjuk a közös hatást kihasználni. Végezzük el a kötelező feladatokat, és higgadtan rendezzük sorainkat.
01.19. 23 óra 8 perc, Hold a Skorpió jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség: Vese, csípő, hólyaggal kapcsolatos gyógykezelésekre alkalmas nap. Érdemes ilyenkor több folyadékkal, vagy léböjttel segíteni szervezetünk méregtelenítését.
Háztartás: lakásszépítésre a legalkalmasabb nap, ilyenkor vagyunk a legkreatívabbak. szellőztetés, virágok elrendezése.
Szépségápolás: vízi torna, frissítő fürdők
Kertészkedés:

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett