Itt vagy most
január 10 növő hold rák Asztrológia Egyéb Ezotéria 

Január 10. Rák növő Hold, Telihold – Ingatag lelki harmónia, elvárások elengedése!

Január 10. Rák növő Hold, Telihold – Ingatag lelki harmónia, elvárások elengedése!

rákÁltalánosságban:
Ezeken a napokon jól esik családunkkal lenni, gyermekeinkkel foglalkozni, vagy másokon segíteni. Arra viszont figyeljetek, hogy hangulatotok ingadozhat, kerüljétek a lehangoló helyzeteket! Késztetést érezhettek arra, hogy meglátogassák régi barátaitokat, vagy rég nem látott rokonaitokat, hogy együtt nosztalgiázzatok a régi emlékeken. Ideális napok arra is, hogy párotokkal romantikus programot szervezzetek. Ha feszültnek érzitek magatokat, jó hatással lehet egy jó citromfű tea, és egy kényeztető levendulaolajos fürdő. Szakítsatok időt pihenésre, kényeztessétek magatokat!

A mai napot támogató ásványok: holdkő, hegyikristály, aventurin

A Holdra ható egyéb energiák:
01.10. 23 óra 48 perc
, Hold a Rák jegyébe lép
01.11. 13 óra 50 perc,
Hold – Vénusz trigon
Töltekezzünk, mert egy igen kellemes energia hatását élvezhetjük. Erősödhet anyagi és szerelmi életünk, tényleg használjuk ki a kínálkozó lehetőségeket.
01.11. 16 óra, Hold – Neptunusz trigon
Ez a hatás segíti képzeletvilágunk szárnyalását, és növeli az intuíciónkat a spirituális fogékonyságunkat. Emellett növeli a gyengéd érzelmekre való fogékonyságot, bátran tervezhettek estére valamilyen romantikus vagy családi programot.
01.12. 4 óra és 5 óra között, Hold – Plútó szembenállás, Hold – Matrs trigon
Kedvezőtlen lelki életünk szempontjából mindkét állás, ezért nagy az esélye annak, hogy a tudattalanunkban elnyomott lelki problémáink most felszínre jönnek és ébredésünkkor egyfelől igen rossz kedvünk lesz, másfelől a bennünk dolgozó feszültség miatt igen harapósak lehetünk környezetünkkel élőkkel szemben. Figyeljetek tudatosan gondolataitokra, ne reagáljatok ösztönösen, és ne hagyjátok, hogy elmétek átvegye az irányítást! Valahogy tomboljátok ki a feszültséget (most lehet toporzékolni is akár), nehogy a következő hatás még nagyobb galibát okozzon!
01.12. 9 óra 30 perc, Hold – Uránusz kvadrát
Sajnos  most a negatív hatás újabb erősítést kap, nyugtalanná és az idegessé téve minket. Még az is lehet, úgy érezzük majd felrobbanunk. Vigyázzatok, mert ez komoly konfliktusokat okozhat.
01.12. 12 óra, Hold – Jupiter kvadrát
Nem mondhatni, hogy ma nagy kényeztetésben lenne részünk, egy újabb kellemetlenkedő hatás érkezik, ami most a hitünket is igyekszik elvenni. Ez csak múló állapot, ezért igyekezzünk optimizmusunkat megőrizni. Ráadásul a Telihold is érezteti hatását, így a feszültségünk is egyre erősebb lehet. Aki autóba ül ebben az időpontban, igyekezzen betartani a szabályokat, mert könnyen nyakon csíphetik a rend éber őrei!
01.12. 12 óra 34 perc, TELIHOLD!
01.13. 1 óra 7 perc, Hold az Oroszlán jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap!
Egészségünk szempontjából: A gyomor ilyenkor érzékeny, ne terheljék zsíros, olajos ételekkel! Mellel, gyomorral, májjal, epével, tüdővel kapcsolatos terápiák hatékonyak, de ezeket szerveinket érintő műtéteket kerüljük!
Háztartási munka: Alkalmas nap, hogy rendet tegyünk a kamránkban és a konyhában, friss alapanyagokkal töltsük fel. Viráglocsolásra, és növényápolásra alkalmas nap. Emellett, jó ha ma kezdetek lakásszépítő munkába.
Szépségápolás: mellápolás, nyugtató fürdők
Kertészkedés: Korai zöldségek vetése virágtartóba. Ritkán és egyenletesen vessétek, mert csak ekkor lesznek erős palántáitok.

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

error: A tartalmak másolása nem megengedett