Itt vagy most
január 4 kos feszültség Asztrológia Egyéb Ezotéria 

Január 04. Kos növő Hold – Tüzes, feszült napok!

Január 04. Kos növő Hold – Tüzes, feszült napok!

kosÁltalánosságban:
Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
01.04. 17 óra 19 perc, Hold a Kos jegyébe lép
01.05. 20 óra 45 perc,
Hold – Nap kvadrát
Főleg a párkapcsolatok kerülnek veszélybe ezen az estén, mert most igaz csak igazán, hogy mást akar a férfi és mást a nő. Próbáljátok megőrizni nyugalmatokat és legyetek türelmesebbek!
01.05. 23 óra 15 perc, Hold – Plútó kvadrát
Újabb felforgató bolygóállás, ami fokozhatja a feszültséget, remélem már legtöbben aludni fogtok. Az energiaszintetek is megnövekedhet, ahogy a harci kedvetek is igen nagy tudatalatti erősítést kap, főleg ha a régi megszokott módon reagáltok. Aki még nem alszik ezekre a hatásokra számíthat és arra, hogy nehezebben aludhat el.
01.06. 5 óra 15 perc,
Hold – Uránusz együttállás, Hold – Jupiter szembenállás, Hold – Szaturnusz trigon
A két sorsbolygó már megint megtalálta játszótársának a felforgató Uránuszt. Szerencsére most ők is inkább egymás ellen dolgoznak így nem okoznak talán akkora galibát, de mindenképpen érdemes tudatosan figyelni magatokra.
Az uránuszi hatás egy újabb nagyfeszültséget hozó állás, ami a konfliktusokon kívül balesetveszélyes helyzetekbe is belesodorhat benneteket! Ehhez adódik a Jupiter energiája, ami érzelmeiteket, és a hiteteket támadja, ezért borúsan láthatjátok a jövőtöket, amitől aztán még idegesebbé válhattok.
Még szerencse, hogy a Szaturnusz igyekszik kissé rendet tenni, de miután Ő is tüzes jegyben áll, némileg túl van pörögve energiában. De az tény, hogy lankadó hitünket megpróbálja talpra állítani, ami akkor tud megvalósítani, ha ma épp valami különleges dologba szeretnétek belevágni.
Azért ma legyetek óvatosak és körültekintőek, figyeljetek tudatosan oda, hogy kezeljétek a bennetek növekvő feszültséget és lehetőleg minden szabályt betartsatok.
01.06. 19 óra 40 perc, Hold – Merkúr trigon
Ha napközben sikerült egyensúlyotokat megőrizni, akkor szinte ajándék lesz ez a harmónia, ami abban segít, hogy ismét bízzatok szívetek vágyának megvalósításában. Remek ötletek érkezhetnek hozzá.
01.06. 21 óra 17 perc Hold a Bika jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség:
A fej, szem terápiájára alkalmas nap. Műtétet, fogorvosi kezeléseket lehetőleg ne mára tervezzétek!
Háztartás: Ablaktisztítás, szellőztetés
Szépségápolás: Szépítő fürdő, torna, arcmasszázs

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett