Itt vagy most
halak januári asztrológia Asztrológia Egyéb Ezotéria 

Január 02. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Január 02. Halak növő Hold – Érzékeny napok

Halak_fogyo_holdÁltalánosságban:

Ezeken a napokon a gyermekek is érzékenyebbek, legyetek velük türelmesek! Ezekre a napokra nyugalmas programokat szervezzetek. Lehetőleg ne mostanra időzítsétek a bevásárlást, inkább igyekezzetek haza, lazítsatok, nézzetek lelkiségről szóló filmeket, vagy végezzetek kreatív tevékenységet, hallgassatok zenét. Törődjetek saját magatokkal, és saját igényeitekkel. Ha ezt teszitek, akkor ezzel a konfliktus helyzeteket is megelőzhetitek. Ez egy álmodozó, kicsit ködös időszak, legjobb ha ilyenkor nem hoztok semmilyen döntést, viszont csodálatos, romantikus éjszakátok lehet, tele érzelemmel. Halak Hold idején megnövekedik az intuíciós képesség is, fokozódik a művészi alkotás vágya. Ugyanakkor most könnyebben beszéltek lelki dolgokról, érzelmeitekről, és szívesen segítetek az elesetteken.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt

Holdra ható egyéb energiák:
01.02. 10 óra 56 perc, Hold a Halak jegyébe lép
01.02. 13 óra 50 perc,
Hold – Merkúr szextil
Igazán jó kis délutánnak nézünk elébe. Álmodozunk, de közben gondolataink is támogatnak majd bennünket abban, hogy jó ötleteink legyenek. Összedolgozik a logikus és az intuitív oldalunk, érdemes kihasználni és ötletelni.
01.03. 4 óra 55 perc
, Hold- Neptunusz együttállás
Ez a két bolygó hatalmas álomvilágot varázsol az ember elé, különösen így együttállásban. Mivel ez hajnalban érkezik, szép álmokra számíthatunk, amik akár üzenetet is hozhatnak számunkra.
01.03. 7 óra 35 perc, Hold – Mars együttállás
Álmodozunk, álmodozunk, de most nincs erőnk cselekedni. Legalábbis nem érezzük azt a tüzet magunkban, ami ehhez szükséges, ne is erőltessétek most ezt. Inkább csak koncentráljatok vágyaitokra, és képzeljétek el minél alaposabban.
01.03. 11 óra 10 perc, Hold – Nap szextil
Egy segítő hatás érkezik, hogy a reggel elképzelt vágyakat most a gyakorlatban is meg tudjuk valósítani. Mindenért tenni tudunk, ami igazán szívünk szerinti.
01.03. 18 óra 50, Hold – Plútó szextil
Érzékenységünk növekszik, és akik hangulatilag nem voltak túl feldobottak, azok most még rosszabb kedvűek lehetnek. Jó oldala, hogy a  vágyaitok eléréséhez támogató az energia.
01.07. 2 óra 30 perc, Hold – Szaturnusz kvadrát
Szerencsére ez a nyomasztó hatás legtöbbünket álmában ér, így nem taglóz le lelkileg bennünket annyira. Arra azonban figyeljetek, hogy hatással lehet a reggeli hangulatotokra, könnyen csalódást érezhettek, elveszíthetitek a hiteteket abban, hogy valaha is eléritek céljaitokat.
01.04. 17 óra 15 perc, Hold – Merkúr kvadrát
A délutáni hatás sem túl kedvező, mást akar a szívetek és mást diktál az eszetek, ebből aztán jó kis kavarodás, és akár parázs viták is lehetnek, főleg azért mert a Hold már a balhés Kos jegye ajtaján kopogtat.
01.04. 17 óra 19 perc, Hold a Kos jegyébe lép

Most nézzük meg mire alkalmas még ez a nap:
Egészség
: Lábfej, lábujjak ápolására remek időszak, de ezzel kapcsolatos műtétet ne mára időzítsetek!
Háztartás: viráglocsolás, főzés
Szépségápolás: Jót tesz a lelketeknek most a szaunázás, a nyugtató fürdő, az úszás, a vízi torna és a meditáció is.

Szerző: Dudás Mária asztrológus

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett