Itt vagy most

Itt a hétvégi horoszkóp! Augusztus 31. – szeptember 1. – Az új hónap sok meglepetést tartogat neked is!

Nyilas

Valóban otthon, a négy fal között, semmittevéssel akarod eltölteni a nyár utolsó hétvégéjét? Gondold át ezt még egyszer! Főleg kalandvágyó Nyilasként. Ez nem lehet méltó befejezése a legpezsgőbb évszaknak, különösen nem tőled. A családod és a barátaid részéről is érkezni fog be programajánlat és meghívás is. Bólints rá és vesd bele magad a jóba. Bármit hozhat még ez a hétvége. Kettő vagy akár egy napba is belefér még sok-sok élmény. Használd ki a lehetőségeket.

Bak

Ez a munkahét most különösebben nem terhelt le, ezért bőven marad energiád a két szabadnapodra. Ha kedved nem is volt eddig konkrétabb programokhoz, az is meg fog jönni. Nem kizárt, hogy te fogsz előrukkolni valami klassz ötlettel, amihez a megfelelő társaságot is megtalálod magadnak. Ha valami iránt eddig nagy vágyat éreztél, csupán a bátorságod hiányzott hozzá, akkor most ideje azt is összeszedned és randizni azzal a vonzó idegennel, elindulni arra az utazásra vagy jelentkezni arra a tanfolyamra, amit már egy ideje kiszemeltél.

Vízöntő

Az elmúlt hét őrlődéssel teli volt és még mindig nem tudtál dűlőre jutni egy lelki ügyet érintően. Ne aggódj, hamarosan megtalálod a nyugalmadat. Sokan fordulnak hozzád tanácsot kérve, amelyekre egytől egyig találsz választ, ám közben fontos, hogy magadról se feledkezz meg. Erre amúgy is elég sokszor kell emlékeztetned magad. Ha úgy érzed, hogy a téged foglalkoztató kérdés sok elmélkedést vesz igénybe, akkor ne sajnáld magadtól az időt. Ez most a legfontosabb.

Halak

Ez a hétvége rólad kell, hogy szóljon, nem pedig arról, hogy mások vágyának veted alá magad. Ha nem akarsz kimozdulni és csak lazsálnál otthon, az is rendben van. A lényeg, hogy tudd eldönteni, mi tesz most boldoggá. Senki nem erőltetheti rád az akaratát. Jót tesz, ha egyensúlyba kerülsz magaddal és a következő hetet már teljesen stabilan kezded. Ha a passzív programok jól esnek, válaszd azokat, ám ha idő közben beérkezik egy meghívás és kedvet kapsz hozzá, mondj igent. Csak a szívedre hallgass, ennyi a titok.

Forrás:

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett