Itt vagy most

Itt a hétvégi horoszkóp! Augusztus 31. – szeptember 1. – Az új hónap sok meglepetést tartogat neked is!

Itt a hétvégi horoszkóp! Augusztus 31. – szeptember 1. – Az új hónap sok meglepetést tartogat neked is!

A Bikák mozgalmas, az Ikrek harmonikus, az Oroszlánok nem megszokottan visszafogott hétvégére számíthatnak. A Szüzek megpróbálják kihozni a nyárból, amit még lehet, a Mérlegek pedig egy lelki ügy megoldásával foglalatoskodnak.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló két szabadnap.

Kos

Ahhoz, hogy garantáld magadnak a jó hétvégét, fontos, hogy megszabadulj a féltékenység és unottság érzésétől. Ha nem érzed jól magad, azt te sosem tudod palástolni és a környezeted hangulatára is erősen rá tudja nyomni a bélyegét. Két dolgot tehetsz: egy – bezárkózol valahová, ahol magadban fortyoghatsz, és nem rontod mások kedvét, kettő – átgondolod a dolgokat és elengeded a rossz érzést, hiszen rájössz, hogy az égvilágon semmi értelme és valóban jól érzed magad. Melyiket választod? Kár lenne a két szabadnapodat bosszankodva tölteni.

Bika

Ez egy nagyon élettel teli hétvége lesz, amelynek során senki és semmi nem veheti el a kedvedet. Szervezz magadnak valamilyen mozgalmas programot, hogy kihasználhasd ezt az energikus állapotodat. Eszedbe se jusson, hogy vasárnap már véget ér a nyár, hiszen az ősz is számos csodát tartogat, csak gondolj bele. A természet színei és megannyi fesztivál hívogat majd. Válaszd a pozitivitást.

Ikrek

Megnő benned az intimitás, romantika iránti vágy a hétvégén, amely nem kizárt, hogy teljesül is. Ugyanakkor képes leszel egy hullámhosszra kerülni a környezeteddel. Töltsd bárkivel a hétvégét, nagyon jól ki fogtok tudni jönni. Érzed, hogy a másik mire vágyik és mire nem, mindamellett ő sem fog olyan megmozdulásokat tenni és olyasmit mondani, amivel megzavarhat. Egy harmonikus hétvége ígérete a tiéd, hát élvezd. Érdemes kicsit számot vetned az életeddel. Mi az, amin változtatni szeretnél, mit tehetnél érte?

Rák

Lehet, hogy még nincs programod a hétvégére, de biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz unatkozni, hiszen befut majd egy-két meghívás, akár egy randevúra hívás is. Miért ne mondanál igent? Táblázd be magad, légy aktív, jelenj meg és ismerkedj. Élvezd ki a nyár utolsó hétvégéjét, nem tudhatod, hogy mit tartogat még számodra. A múlton rágódni felesleges, foglalkozz most a jelennel és hozd ki belőle a lehető legtöbbet.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett