Itt vagy most
kínai horoszkóp Asztrológia Horoszkóp Kínai horoszkóp 

Ismerd meg karmádat a kínai horoszkóp szerint!

Ismerd meg karmádat a kínai horoszkóp szerint!

A legenda szerint a 12 állatövi jegy, ami a kínai horoszkóp alapja, úgy keletkezett, hogy Buddha magához hívta a Földön élő állatokat. Hívására tizenketten jelentek meg, és az évek az állatok érkezési sorrendjében kapták nevüket. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen feladatot szánt neked a Sors, és mit üzen neked az ősi Kína, keresd ki, és olvasd el a rád jellemző leírást!

 

Kínai állatövi jegyek táblázata

Kínai horoszkóp – állatjegyek:
Patkány 1948 1960 1972 1984 1996 2008
Bivaly 1949 1961 1973 1985 1997 2009
Tigris 1950 1962 1974 1986 1998 2010
Nyúl 1951 1963 1975 1987 1999 2011
Sárkány 1952 1964 1976 1988 2000 2012
Kígyó 1953 1965 1977 1989 2001 2013
1954 1966 1978 1990 2002 2014
Kecske 1955 1967 1979 1991 2003 2015
Majom 1956 1968 1980 1992 2004 2016
Kakas 1957 1969 1981 1993 2005 2017
Kutya 1958 1970 1982 1994 2006 2018
Disznó 1959 1971 1983 1995 2007 2019

Patkány

Amennyiben a patkány jegyében születtél, állandó forrongás jellemez, folyton mozgásban vagy. Imádsz új emberekkel megismerkedni, imádsz flörtölni és kapcsolatokat teremteni másokkal. Ha munkahelyet kell váltanod, te vagy az az ember, akinek ez egészen biztosan nem okoz gondot. Rendkívül intelligens vagy, akárcsak a patkány, és roppant elegáns, kifinomult stílussal rendelkezel.

Karmád: olykor számító vagy és hirtelen haragú, ezekre figyelj oda jobban, próbálj meg békében élni, és olykor megalkudni dolgokkal. Elképzelhető, hogy kötöttebb létformára kényszerít az élet.

Bivaly

Nehézkes vagy, már-már lassú és esetenként akár rugalmatlan is. Stabil és megbízható jellem vagy, fát lehet hasogatni a hátadon. Panaszkodni nagyon ritkán szoktál, akkor is rövidre fogod az ilyesmit. Lépésről-lépésre haladsz a ranglétrán, a munkahelyeden, módszeresen és kitartóan haladsz előre. Nehezen tolerálod a változásokat, és nem szívesen nyitsz új, idegen emberek felé.

Karmád: mivel hajlamos vagy benne ragadni dolgokban, a te életfeladatod az, hogy a sors rákényszerít, hogy lépj, egyre több és több új és váratlan helyzet előtt találod majd magad.

Tigris

Ellentmondásos személyiség vagy, egyszerre vad és gátlástalan a jó értelemben, és egyszerre megalkuvó és odaadó, ha a helyzet úgy kívánja. Arra vagy hivatott, hogy mindenféleképpen a csúcsra törj, és te ezért mindent hajlandó vagy meg is tenni. Hatalmas energiákat vagy képes összpontosítani, és sajnos néha másokat figyelmen kívül hagysz, a személyes érdekeid miatt.

Karmád: mivel hajlamos vagy kissé törtető lenni, ezért a te életfeladatod az, hogy megtapasztald, milyen érzés olykor kissé félreállítva és mellőzve lenni. De ne csüggedj, ez is egy tanulási folyamat része.

Nyúl

Védtelennek és gyámoltalannak tűnhetsz mások szemében, akár csak egy aranyos kis nyuszi, ugyanakkor esetedben a látszat csal. Te ugyanis pontosan tisztában vagy azzal, hogyan kell megvédened magad másoktól. Alapos vagy, megbízható és jóindulatú, abszolút nem vagy forradalmár típus. Szereted és igényled is a kényelmes élethelyzeteket, a konfliktusokat általában kerülöd.

Karmád: ez a fajta kényelmes belenyugvás, amit produkálsz, ez a beletörődés nem mindig vezet jóra, noha olykor célszerű. Ezért a sors megpróbál téged állandóan kirángatni a komfortzónádból, hogy ezzel is több lehess.

Sárkány

Magabiztos vagy, állhatatos és van benned valami egészen különös misztérium. Rejtély és titokzatosság övez, mint a mitológiai sárkányokat. Nem ismered a nem szót, számodra a lehetetlen – nem létezik. Bárkit képes vagy a környezetedben manipulálni, senki nem képes kivonni magát a hatásod alól. Ha valamit elhatároztál, akkor senki el nem tud téged tántorítani a céljaidtól.

Karmád: mivel uralkodásra vagy hajlamos, és céljaid érdekében bárkin átgázolsz, finom és kevésbé finom módszerekkel, a sors bizonyos helyzetekben keményebb irányváltoztatásokra kényszerít.

Kígyó

Nem tudsz egykönnyen megnyílni az embereknek. Van benned egy csipetnyi titokzatosság, egy csipetnyi misztikum, és soha nem adod ki magad teljesen. Nem csak azért, mert így döntöttél, hanem mert nem vagy tisztában vele, hogyan is kellene ezt tenned. Félsz attól, hogy mások megsebezhetnek téged, és ezt el akarod kerülni. Te vagy a mentális erő jelképe, aki bárkin átlát.

Karmád: a te feladatod az, hogy jobban megnyílj, jobban kitárulkozz, és meg tudj bízni embertársaidban. Kissé hűvösnek tűnsz, a zárkózottságod miatt, emiatt néhány kapcsolatod meglazulhat.

Öntudatos és büszke ember vagy. De a szabadságvágyad, amit rólad képzelnek sokszor, illúzió. Te ugyanis kifejezetten vágysz egy remek partnerre, egy szerető társra. Szükséged van arra, hogy szellemi és lelki társra találhass, és megoszthasd vele minden örömöd és bánatod egyaránt. Általában a dolgok pozitív oldalát nézed, derűlátó vagy és optimista jellem.

Karmád: túlzott vágyad egy szerető társ iránt, és a túlzott odaadásod, azt eredményezheti, hogy az energiáid ez a vágy megcsapolja. Olyan helyzetekbe kerülsz, amely során egyedül is megállod majd a helyed.

Kecske

Munkamániás vagy, és jól tűröd a monotonitást. Hajlamos vagy akár két ember helyett is elvégezni a feladatokat. Nagyon nehezen fogadod el, ha valami kifog rajtad. Nem szeretsz a saját gyengeségeiddel és hibáiddal szembesülni. Nehezen látod be, hogy teljesítőképességed, mint mindenki másé, véges. Emellett érzékeny is vagy, és könnyen megsértődsz, elég hozzá egy rossz szó.

Karmád: nem tudsz magadnak megálljt parancsolni, és annyira a munkádba temetkezel, hogy a sors némi kisebb betegség vagy egy váratlan utazás formájában üzen neked, ideje lazítani.

Majom

Kíváncsi ember vagy, bohókás és szertelen. Ha valakiről meg kellene formázni egy életművészt, egészen biztosan te lennél az. Hajlamos vagy kissé felületes és becsvágyó lenni, és nem mindig vagy tekintettel mások érzéseire. Holott, legbelül, te is érzékeny ember vagy, de mégis – könnyen elcsábulsz, könnyen leszel rabja a világi hívságoknak. Hedonista típus vagy.

Karmád: a bohókás és szertelen jellemed miatt az emberek közönyösnek és felületesnek hihetnek, emiatt bizonyos helyzetekben elfordulhatnak tőled.

Kakas

Iszonyúan akaratos ember vagy, imádod, ha az és úgy történik, ahogy azt te éppen elképzelted. Öntudatos vagy, heves, humoros és lobbanékony. Melletted senki nem unatkozik, imádod a vitahelyzeteket, szívesen generálsz magad körül kisebb konfliktusokat is. Van benned valami egészen különleges fűszer. Esetenként azonban a túlzott szókimondásod bajba is sodorhat.

Karmád: vehemenciád és egyenes, őszinte véleményed nem mindig előnyös. A sors úgy alakítja, hogy sokszor éppen azoktól kapsz vissza némi nyersességet, akiktől épp nem számítasz rá.

Kutya

Bárhová is vessen az élet, minden területen remekül helytállsz. Békés vagy, rendszerető és hűséges, becsületes jellem. Sokszor jeleskedsz a tudományokban is. A vitás helyzeteket igyekszel elkerülni, nem mindig vállalod fel a véleményedet. Akiket megszeretsz, azokhoz a végsőkig ragaszkodsz. Csapatjátékos vagy, de van, hogy túl sokat adsz ki magadból.

Karmád: ha mindig mások igényeire figyelsz, és nem mondod ki a saját véleményed, ez felemészthet belülről. Emiatt az élet úgy alakítja, hogy igenis, ki kelljen mondanod és fel kelljen vállalnod, amit gondolsz.

Disznó

Ritkán titkolózol, nyílt vagy, egyenes és őszinte. Te nem fogsz köntörfalazni, bármiről is kérdezzék a véleményedet. Kifejezetten jó humorérzékkel rendelkezel, született komika vagy. Sokszor a környezeted nem is tudja, hogy milyen remek képességekkel rendelkezel, mivel hajlamos vagy bizonyos helyzetekkel megalkudni. Békés vagy, és nem izgatod magad apró-cseprő dolgokon.

Karmád: mivel hajlamos vagy elodázni dolgokat, és a ráérünk arra még-elvet alkalmazni, a te feladatod az, hogy rugalmas és gyors döntéseket hozz, a sors ilyen helyzeteket teremt majd.

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett