Itt vagy most
inka

Inka madárhoroszkóp

Az Inka horoszkóp más kultúráktól eltérően nem állatövi jegyekre osztja az évet, hanem különleges madarakkal jellemzi a csillagjegyeket.

A horoszkóp tükröt tart elénk, amely megmutatja jellemünket, tulajdonságunkat. Az Inka papok hittek abban, hogy minden jegy szülöttét egy mágikus madár óvja és támogatja élete során. Ezért a jegyek szülöttei hasonlítanak az őket óvó madár jellemére.

 

Napmadár hava (január 22.-február 19.)

Legfőbb jellemzője: a felelősségteljes önállóság, a függetlenség, szabadelvűség. Nagy világjáró lehet, sok ismerőssel és kevés baráttal, hiszen a felszínesebb kapcsolatok kedvelője.
Szerelemben: nehezen kötelezi el magát, ezért partnerének nincs könnyű dolga. Kapcsolatai nemegyszer igen hamar véget érnek, s a párválasztásban is szélsőséges.
Munkában: emberszerető, de nagyon jól érzi magát magányosan is. Legyen főnök, vezető vagy magánvállalkozó, aki elvei mellett kitart.

 

Galamb hava (február 20.-március 20.)

Legfőbb jellemzője: nyugodt, már-már lusta, alkalmazkodó típus. Néha félénknek is tűnhet, főleg a hölgyek látszanak védtelennek.
Szerelemben: csak semmi flört! Számára fontos a nyugodt és kiegyensúlyozott párkapcsolat, ezért mindent meg is tesz. Igen szelíd, családközpontú ember.
Munkában: igen lojális a munkaadójához, nehezen változtat. Bár főleg azért teszi ezt, mert a biztonság az ön számára az első, és szeretne mielőbb a családdal lenni. A munka másodlagos.

 

Keselyű hava (március 21.-április 20.)

Legfőbb jellemzője: kissé önző, szélsőséges esetben gátlástalan. Saját érdekeit mások fölé rendeli. Fizikailag és mentálisan is erős alkat.
Szerelemben: egoista, szélhámos vagy elnyomó. De lehet, hogy kicsapongó vagy a végletekig féltékeny, esetleg egyszerre mindkettő.
Munkában: ha nem vezetőként dolgozik, akkor legjobb, ha önállóan tevékenykedik, mert nem tűri az irányítást. Kiváló kereskedő, üzletkötő válhat belőle, mert a kudarcok egyáltalán nem hátráltatják.

 

 

 

Pulyka hava (április 21.-május 21.)

Legfőbb jellemzője: nyugodt, kiegyensúlyozott, megfontolt, ám ha egyszer elveszti a türelmét, akkor vége mindennek.
Szerelemben: rendkívül igényes a szerelemben, kedvesét igyekszik alaposan megfigyelni és megismerni, mielőtt komolyra fordítaná a kapcsolatot. De ha egyszer megtalálta élete párját, mindent megad neki.
Munkában: mindig őszinte, mindent alaposan megfontol, így képes bölcs döntéseket hozni, kiváló beosztott, ha díjazzák az őszinteséget.

 

 

 

Papagáj hava (május 22.-június 21.)

Legfőbb jellemzője: színes, mint a legtöbb papagáj, és szinte be nem áll a szája, mint a legtöbb papagájnak! Kiváló a humora, és ő a társaság közepe.
Szerelemben: a papagáj nem tűri a bezártságot. Ha valaki meg akarja tartani őt, akkor adjon neki minél több szabadságot!
Munkában: kreatív ötletei vannak, amelyek kivitelezéséhez gyakran kevés az ereje. Pénzügyekben és emberi kapcsolatokban is könnyelmű lehet.

 

 

Fürj hava (június 22.-július 22.)

Legfőbb jellemzője: gyakorlatias, és rendkívül családszerető. Kedveli maga körül a sokadalmat, a nagy ebédeket és vacsorákat. Szerény és nagylelkű, és remek szülő!
Szerelemben: egy örök életre keresi társát, ha elhagyják, igen nehezen bocsátja meg, lelkileg megviseli. Nagyon fontos, hogy elismerjék, dicsérjék, akkor mindent odaad társáért és a kapcsolatért.
Munkában: néha kissé zsémbes, és mindig saját igazát bizonygatja, azonban néhány jó szóval és azzal, ha neki adunk igazat, könnyen meg lehet nyugtatni.

 

Albatrosz hava (július 23.-augusztus 22.)

Legfőbb jellemzője: született kalandor, aki kedveli a külfölddel kapcsolatos dolgokat, utazást, üzletet és az idegen nyelveket is. Sok az ismerőse szerte a világon.
Szerelemben: nem ismeri azt a szót, hogy nem! Nagyvonalú a társával, könnyen költekezik, a mának él. Kitűnő partner az ágyban, és nemesen távozik, ha túl szorossá válik a kapcsolat.
Munkában: imádja, ha a feladat változatos, így aztán gyakran repül új vizek felett, mint egy igazi albatrosz. Bizakodó természete és jó pénzügyi érzéke igen hasznos lehet.

 

Tukán hava (augusztus 23.-szeptember 22.)

Legfőbb jellemzője: megfontolt, óvatos, nem túl bőbeszédű. Hajlamos a merengésre, filozofálásra. Könnyen egy vallási vagy ezoterikus irányzat elkötelezettjévé válik. Józan gondolkodású, szélsőségektől mentes, de meggyőződéséért kiáll.
Szerelemben: nem ismeri a kicsapongást, számára a szerelem inkább üzleti, méltányosságon alapuló, mint érzelmi dolog, és ekként is viselkedik partnerével. Igen bölcs, és elnézi a botlásokat is.
Munkában: hagyománytisztelő, nehezen repül új vidékekre. Ha egyszer elkötelezi magát, mindig számítani lehet rá. Nem kicsapongó alkat, hűséges és megbízható.

 

 

Kolibri hava (szeptember 23.-október 22.)

Legfőbb jellemzője: temérdek baráttal körülvéve éli életét, igazi társasági lény, aki könnyen köt új kapcsolatokat. Szerelemben: amíg partnerében izgalmas dolgokat talál, addig igen megértő, és kényezteti társát. Ha azonban unalmassá vált számára a másik, úgy könnyen elcsábítható egy érdekesebb új szerelem ígéretével.
Munkában: kapcsolatai éltetik a munkáját is. Derűlátása és remek ízlése miatt kedvelik, még akkor is, ha egyáltalán nem pontos, sőt nem is túl jóhiszemű. Nagyszerű tanácsadó válik belőle.

 

Héja hava (október 23.-november 22.)

Legfőbb jellemzője: bátor, tele van energiával, igen érdeklődő, és olyan gyors a gondolkodása, hogy mások alig tudják követni. Minden szokatlan érdekli, extrém sportok vagy ezotéria? Neki mindegy!
Szerelemben: kedveli a változatosságot, de egy partner mellett szeret kitartani, még ha néha kicsit kicsapongó életet is él. Igen szenvedélyes, nehezen kötelezi el magát, de ha megtette, akkor nagyon ragaszkodik a társához.
Munkában: fontos számára a változatosság és a jó társaság. El kell ismerni a jogait, és az igazságérzetére hatva jól kezelhető. Néha egyszerűen békén kell hagyni.

 

Sólyom hava (november 23.-december 21.)

Legfőbb jellemzője: nemes lelkű, segítőkész és jószívű. Ha a fél kenyerét kérjük, az egészet odaadja, ám ha egyszer megsértődik, akkor soha nem bocsát meg.
Szerelemben: a szabadságot, a szórakozást többre értékeli az otthon melegénél. Ám ha egyszer családot szeretne, hamar megházasodik, és sok gyermeke is lesz.
Munkában: a pénzzel nem bánik túl jól, általában nem figyel arra, mennyit költ. Ha túl keveset keres, akkor képes mindenkivel szembemenni. Hajlamos lehet egy szent ügyért” elkötelezni magát, és élharcossá válni.

 

Bagoly hava (december 22.-január 21.)

Legfőbb jellemzője: igen bölcs – akár a madár, amelyről a jegy a nevét kapta -, megfontolt, céltudatos, kissé talán lassú ember.
Szerelemben: kedveli a nyugodt otthont, ám ha partnere hagyja, akkor “elalszik” és unalmassá válik. Ha azonban felkorbácsoljuk szenvedélyét, akkor hatalmas érzelmeket átélő, odaadó és végtelenül hűséges társat kapunk személyében.
Munkában: gyakorlati érzéke jó, de nem szereti a változatosságot. Ha nem méltók a munkakörülményei, társától várja a biztatást a váltásra, nehezen dönt. Igen szorgalmas, alapos.

Forrás: http://www.tradicionalreiki.gportal.hu/gindex.php?pg=29045047

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett