Itt vagy most
univerzum

Így használd ki az Univerzum nyújtotta lehetőségeket, hogy az álmaid teljesüljenek!

Így használd ki az Univerzum nyújtotta lehetőségeket, hogy az álmaid teljesüljenek!

Bármennyire is hihetetlen, de az ember a boldogságra teremtődött. Az Univerzum erői ugyanis azt akarják, hogy örüljünk az életnek, azt tegyük, amihez kedvünk van, és higgyünk saját képességeinkben.

Így használd ki az Univerzum nyújtotta lehetőségeket, hogy az álmaid teljesüljenek!

Most következzen két eset, amin keresztül megmutatom, hogy az Univerzum teljesíti a vágyainkat, kívánságainkat.

Első: A középiskolában belezúgtam egy fiúba, akit egy képen láttam. Elképzeltem a kettőnk szerelmi történetét, sőt le is írtam egy füzetbe. A srác azt sem tudta nyilván, hogy a világon vagyok.

Második eset: Évek múlva, mikor elköltöztünk, és a dobozokat pakolgattam, előkerült az a füzet, amelybe a szerelmi történetet leírtam. Újraolvastam a történetet. És este mikor elmentem egy szórakozóhelyre, összefutottam azzal a fiúval. Nem tudtam elhinni, hogy megtörtént. Azonban a románc nem tartott sokáig, később szakítottunk, de ekkor rájöttem, hogy az Univerzum egy 15 éves kívánságait is figyelembe veszi.

A titok egyszerű: el kell képzelnünk a vágyainkat, a céljainkat, és az Univerzum segít, hogy megvalósítsuk azokat.

Nézzük, hogy konkrétan mit kell tennünk!

Vizualizáció

Ez a legerősebb képességünk, amivel rávehetjük az Univerzumot, hogy támogassa elképzeléseinket. Fontos, hogy erősen koncentráljunk az adott dologra, jelenítsük meg a képzeletünkben. Ez évekig (is) eltarthat. Én sokáig álmodoztam a kis lakásomról, ami csak az enyém, még a virág helyét is elképzeltem, és ma pont úgy van minden, ahogyan az a fejemben életre kelt.

Meggyőződés, hit

Ha elindulsz egy úton, akkor bíznod kell magadban, hinned kell a saját erődben, meggyőződésedben. Arra terveztek minden embert, hogy boldog legyen, ezt nem szabad elfelejteni.

Fogalmazzuk meg konkrétan a vágyainkat

Talán ez a legnehezebb része a dolognak. Részletesen dolgozzuk ki, hogy mit szeretnénk elérni, honnan hová akarunk eljutni. Írjuk le egy papírra, majd tűzzük az ágyunk fölé, hogy mikor lefekszünk, akkor is el tudjuk olvasni. Az Univerzum minden erőfeszítést értékelni fog.

Forrás:

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok

Related posts

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett