Itt vagy most

Húzz egy kártyát a háromból! Különleges jóslat vár rád!

Húzz egy kártyát a háromból! Különleges jóslat vár rád!

Húzz egyet képzeletben a különleges jóskártyák közül. Vajon milyen jóslat vár rád ezúttal? Mi lehet az a legfontosabb üzenet, amit mindenképpen érdemes elolvasnod? Nem véletlenül találtál erre a cikkre, valamiért mindenképpen lényeges, hogy válassz egy kártyát. Melyik mellett döntesz?

Válassz egyet a különleges és csodaszép kártyák közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot. Mielőtt döntenél mindenképpen érdemes legalább egy kicsit ellazítanod magad. Amennyire lehetséges, kapcsold ki az elmét, és a belső hangokra figyelve válassz a kártyák közül. Amelyik energiáját a legerőteljesebben érzed, annak a jóslata, üzenete szól neked a leginkább. Nézd meg tehát alaposan a lapokat, és csak a végleges döntésedet követően görgess a jóslatokhoz.

Az 1. jóskártya: A Bátorság

A kártyán egy fehér virág látható, amint a sziklák között próbál a fény felé törni. A mag nem tudhatja, mi történik vele, csak rendületlenül hajt fölfelé. Arról sem tud, hogy egyszer csodás virág bontakozik ki belőle. Az élet hosszú utazás. Nem tudhatod, merre visz az utad, csak azt érzed, haladnod kell tovább. Semmi sem biztos, te döntesz, merre kanyarodsz, és merre folytatod az utat tovább. Veszélyes helyzetekbe kerülhetsz, csak a saját erődben bízhatsz. Épp, mint a mag, amelyik kihajt a földből, a sziklák rései között. A növény mutatja az utat, merre haladj. Keresd a fényt, a kiutat. Légy bátor, bontsd ki te is a szirmokat, nyiss a világ felé, a segítséget, az útba igazítást megkapod.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett