Itt vagy most

A hüvelykujjad formája rendkívül sok mindent elárul a személyiségedről. A tiéd melyikre illik az 5 közül?

A hüvelykujjad formája rendkívül sok mindent elárul a személyiségedről. A tiéd melyikre illik az 5 közül?

Egyes pszichológusok úgy vélik, hogy kapcsolat van bizonyos testi adottságok, sajátosságok, valamint a személyiségjegyek között.

Most a hüvelykujj leggyakoribb 5 formáját ismerheted meg, majd nézz a sajátodra, és ha hasonlít valamelyikre az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy milyen személyiségjegyek jellemzőek leginkább rád.

1. Ha a felső fele vastagabb az alsó felénél

Rendkívül ambíciós ember vagy, aki igyekszik mindig maximális teljesítményt nyújtani. Céltudatos vagy, aki szomjazik a sikerre. Azonban nem árt, ha néha az egyszerűbb dolgokra is odafigyelsz, időt szakítasz, mert van amikor a siker nem minden.

2. Ha az alsó fele vastagabb, a felső fele meg vékonyabb

Elvarázsolnak az apró, egyszerű, kis dolgok. Olyan dolgokban is örömödet leled, amelyet más észre sem vesz, vagy az élet természetes velejárójának tart. Néha túl sokat gondolkozol, és a logika útját követed, ezért a szerelemben van amikor későn lépsz. Éppen emiatt vedd könnyebben, lazábban az életed, és ne félj kimutatni mások felé az érzelmeidet.

3. Ha a hüvelykujjad teljesen arányos

Összhangban vagy magaddal, benned van a Yin és a Yang is. Egyszerre gondolkodsz logikusan és irracionálisan. Szeretsz viszont terveket készíteni és azokhoz is tartod magad. Azért nem árt, ha kissé a spontán életre is hangsúlyt fektetsz, mert egy kaland rendkívül felpezsdítheti az életedet.

Oldal 1 Oldal 2

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett