Itt vagy most

Horoszkóp 2018 szeptemberére: Ez lesz a csillagjegyed domináns energiaminősége!

Nyilas

Számára ez a hónap az önvizsgálatról szól. El kell döntenie, hogy mi a valóban fontos és teljesítenie kell saját álmát egy rég óhajtott utazással kapcsolatosan. Utazása során alkalom adódik új dolgok felfedezésére és ugyanakkor új álmok szövésére is. A Nyilast jellemző szeptemberi energiaminőség a Vágy, szerencse színük pedig a vörös.

Bak

A Bak számára ez a hónap a nyugtalanságról és a zavarodottságról szól, mégis meglepő módon a szerencse akkor bukkan fel számára, amikor a legnagyobb szüksége lesz rá. Ez önbizalommal töltheti el, és belső békét eredményez számára. A Bakot jellemző szeptemberi energiaminőség a Vágy, szerencseszínük pedig a sötétzöld.

Vízöntő

Ebben az időszakban a Vízöntő mások megsegítésének szentelheti életét, hiszen alkalom adódik számára, hogy érzelmi segítséget nyújtson a közvetlen környezetében élő embereknek. Szeretteivel való kapcsolatát a bensőség és a pozitív energia jellemzi. Ebből adódóan jobban sikerül majd fókuszálnia saját terveire is, mely rövidtávon meghozza gyümölcsét. A Vízöntőt jellemző szeptemberi energiaminőség a Kapcsolat, szerencseszínük pedig a barackvirágszín.

Halak

A Halak egész élete a szerelem körül forog szeptember folyamán. A romantika nagy szerephez jut életében, és szebbé, termékenyebbé teszi mindennapjait. Szerelmével rezonáló pozitív energiája hatványozottan erőt ad számára minden téren, ugyanakkor elárasztja személyét belső nyugalommal. A Halakat jellemző szeptemberi energiaminőség az Életerő, szerencseszínük pedig a sárga.

Forrás:

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett