Itt vagy most

Horoszkóp 2018 szeptemberére: Ez lesz a csillagjegyed domináns energiaminősége!

Oroszlán

Szeptember az Oroszlán számára egy lehetőségekkel teli hónapnak ígérkezik. Mozgalmas közösségi élet fogja jellemezni és sok boldogságban lesz része szerettei körében. Szakmai téren is az elégedettség fogja jellemezni, hiszen tele van jobbnál jobb ötletekkel, melyeket igyekszik is gyakorlatba ültetni. Az Oroszlánt jellemző szeptemberi energiaminőség a Siker, szerencse színük pedig a narancsszín.

Szűz

A Szűz számára ez a hónap a családról szól, ezért teljes energiáját az otthon és a család felé fordítja. Igyekszik elsimítani a régi konfliktusokat és otthonát gyarapítani újabb és újabb szerzeményekkel. Családja körében végre elérkezik számára a várt nyugalom és belső béke megélése. A Szüzet jellemző szeptemberi energiaminőség a Siker, szerencseszínük pedig a zöld.

Mérleg

Ebben a hónapban a Mérleg teljes mértékben a pihenésnek hódolhat. Jó periódus következik számára, amikor bátran megteheti, hogy csak saját személyére összpontosítson, feltöltve ez által a lemerült elemeket, és megújult erővel indulni az új célok felé. A Mérleget jellemző szeptemberi energiaminőség a Nyugalom, szerencseszínük pedig a rózsaszín.

Skorpió

Szeptember a Skorpió számára a belső konfliktusról és a zavarodottságról szól. A következő időszak döntéseit nem mások elvárásai alapján kell meghoznia, hanem saját személyes akaratának megfelelően. Nem ígérkezik egy könnyű időszaknak, ezért a fő szempont az legyen számára, hogy saját életének egyedüli ura önmaga. A Skorpiót jellemző szeptemberi energiaminőség a Belső erő, szerencseszínük pedig a türkiz.

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett