Itt vagy most

Horoszkóp 2018 szeptemberére: Ez lesz a csillagjegyed domináns energiaminősége!

Horoszkóp 2018 szeptemberére: Ez lesz a csillagjegyed domináns energiaminősége!

A meteorológiai Ősz beköszöntével, nézzük, mit tartogatnak számunkra a csillagok, és milyen energia minőségek jellemeznek bennünket az első őszi hónapban!

 

Kos

A Kos érzelmének és türelmének határai rendkívüli megpróbáltatásoknak lesznek kitéve, ezért fontos lehet számára, hogy olyan emberekkel vegye körül magát, akik kedvesek számára, és akiktől a segítség minden formáját hajlandó elfogadni. Az Kosokat jellemző szeptemberi energiaminőség a Türelem, szerencseszínük pedig a barna.

Bika

Számára a szeptember egy hidat képez a bekövetkező változások irányában. Igyekeznie kell lazán tekinteni a jövő felé, az elkeseredés helyett, és csak a pozitív gondolatokat helyezni előtérbe. Ezeket betartva, előbb-utóbb megvalósul a minőségi változás az élet minden területén, melyekre vágyott. A Bikákat jellemző szeptemberi energiaminőség a Törekvés, szerencseszínük pedig a lila.

Ikrek

Az Ikrek számára az elkövetkező időszak nagyon jónak ígérkezik, hiszen sikerül elérni a kitűzött célokat és magaslatokat, ezért úgy érzi majd, hogy végre beérett a befektetett munka gyümölcse. Szerelem terén is hasonló jó dolgok várnak az Ikrekre, élete tele lesz érzelmekkel és gyöngédséggel. Az Ikreket jellemző szeptemberi energiaminőség a Teljesítmény, szerencseszínük pedig az arany

Rák

A jövő a Rák számára sikert és csillogást tartogat, különösen szakmai téren, és ez nagymértékű elégedettséggel tölti el őt. Azonban figyeljen saját viselkedésére, mert hajlamos az arroganciára mások irányában, és ez nem vet jó fényt saját személyére. A Rákot jellemző szeptemberi energiaminőség az Elégedettség, szerencseszínük pedig a világoskék.

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett