Itt vagy most

Hétvégi horoszkóp szeptember 7-8. – A következő két nap nem várt meglepetéseket hozhat neked is!

Nyilas

Úgy érzed, hogy a hétvégéd sem sokban fog különbözni a hétköznapoktól, hiszen semmit nem terveztél, ráadásul már az időjárás sem hagy szabadon annyi lehetőséget, mint nyáron. Igen, a szikrázó napsütést és a meleget el kell engedni, ám ez nem jelenti azt, hogy nincs mit csinálni. Éleszd fel a kalandvágyó énedet és kutass valami jó kis program után, amit időjárástól függetlenül lehet űzni. Izzítsd a barátokat vagy a családot és útra fel. Ha van elintéznivalód, azt tudd le szombat délelőtt.

Bak

Nem kizárt, hogy hullámzó lesz a hangulatod a hétvégén, amely természetesen a betervezett programjaidat sem fogja érintetlenül hagyni. Próbálj meg lehiggadni és gondold végig azt, hogy mi lehet ennek a kiváltója. Kezeld a probléma gyökerét és egy perccel se tölts többet rossz hangulatban, mint feltétlenül szükséges. A szerelmi életedben némi bonyodalom léphet fel. Ha párkapcsolatban élsz, akkor összekaphatsz valamin a kedveseddel, ha pedig egyedülálló vagy, akkor egy randi nem fog úgy elsülni, ahogyan remélted. Fel a fejjel!

Vízöntő

Vannak olyan magánéleti problémáid, amelyeket végre ideje volna rendbe tenni? A hétvége nyújtotta két szabadnap éppen alkalmas erre. Ha valakivel összekaptatok valamin és úgy tűnik, hogy nem akar oldódni a dolog, akkor emeld fel a telefont, írj üzenetet, kezdeményezz. Valakinek muszáj lesz, légy hát te a bölcsebb. Van olyan rokon, akivel már régóta nem beszéltél, de jó lenne hallani felőle? Kerekedj fel és látogasd meg. Hidd el, mindkettőtöknek jót fog tenni a találkozás. Legyen ez a személyes kapcsolataid hétvégéje.

Halak

Pörgős heted tudhatsz magad mögött, amibe igyekeztél minél több tennivalót belezsúfolni és egyben el is intézni. Ezek szerencsére sikerültek is, így a hétvégéd nyugalomban telik majd, nem fogsz pörögni azon, hogy milyen határidőkről csúszol le vajon. Lehet, hogy egy mosást vagy főzést meg kell majd ejtened, de alapvetően semmi nem fogja keresztbe vágni a terveidet ezen a hétvégén. Törődj kicsit önmagaddal, törődj kicsit a családdal. A harmónia érzése jár majd át.

Forrás:

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett