Itt vagy most

Hétvégi horoszkóp szeptember 7-8. – A következő két nap nem várt meglepetéseket hozhat neked is!

Oroszlán

Egy ideje furcsa érzés kerített a hatalmába, amely nem akar elengedni. Mintha egy új fejezetbe lépnél az életedben, ám ennek eljöveteléért neked is tenned kell. Lehet, hogy nem ártana néhány régi hiedelemtől és egyéb anyagi dologtól megszabadulnod, hogy terhet dobj le a válladról, ugyanakkor teret szabadíts fel az elmédben és a környezetedben is az új dolgok számára, amelyek a jövődet hivatottak megalapozni. Készen állsz rá? A bensőd sugall valamit, amire jobban ki kellene nyitnod lelki füleidet.

Szűz

Az előtted álló hétvégén talán nem egy vitának leszel fül és szemtanúja, amelyeket nem biztos, hogy el kell viselned. Természetesen el is sétálhatsz a helyszínről, ugyanakkor meg is oszthatod a véleményedet az érintettekkel, ugyanis sok türelmed lesz az ilyen szituációkhoz, ráadásul mások is könnyen a szavaid hatás alá kerülnek. Csak tedd, amit jónak látsz. Vannak olyan helyzetek, amelyben egy külső szem meglátásai sokat segíthetnek. Ez pont egy ilyen helyzet lesz.

Mérleg

A munkahetet talán nem úgy zárod le, ahogyan elképzelted és néhány ügyed függőben marad, azonban nem hagyhatod, hogy az emiatti aggódás rányomja a bélyegét a hétvégére. Hagyd magad mögött a tennivalókat, hiszen azok megvárnak, a pihenés viszont nem maradhat el. Talán kezdetben elnyűttnek érzed majd magad és nem lesz kedved kimozdulni otthonról, ám ez később változhat. Ha nem is vagy parti hangulatban, akkor is adnod kell egy esélyt egy összejövetelnek vagy baráti, családi programnak, mert a végén biztosan nagy mosollyal az arcodon távozol majd.

Skorpió

Természetesen te döntesz, hogy hogyan töltöd a hétvégédet, ám az égiek azt javasolják, hogy csendesedj el otthon, nyugodt környezetben és gondold át azokat az ügyeket, amelyekre nyáron nem jutott túl sok időd. Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amiket hajlamos vagy húzni, halasztani, abban a reményben, hogy talán idővel el is veszíti fontosságát. Tervezd meg alaposan, hogy mit hogyan és mikor kell elintézned. Amellett pedig adj időt magadnak a pihenésre, az igazi relaxációra.

Iratkozz fel ingyenes útmutatásainkra!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett