Itt vagy most
2016 őszi téli horoszkóp

Hétvégi horoszkóp június 8-10. – Ez a hosszú hétvége 5 csillagjegy számára nagy meglepetést tartogat! Te vagy az egyik szerencsés?

Nyilas

A kalandvágyad ezen a három napon teljes mértékben ki szeretnéd élni. Kevés dolog van, amit ne szeretnél kipróbálni és a bakancslistádon már egész sokat ki is pipáltál, azért mindig tudsz valamit hozzáadni. Az csak rajtad áll, hogy mennyire aktívan akarod tölteni a napot, az viszont bizonyos, hogy ki kell mozdulnod otthonról. Ha elutazol egy vízparti helyre, lehet ám ott csónakázni vagy vízisíelni is, de meg lehet pihenni és napozni vagy felfedezni új ételeket a helyi éttermekben. Mindegy csak valami nem megszokott inger érjen. Ha van társad a terveidhez, az még jobb.

Bak

Ez a hétvége a pozitivitás jegyében fog telni, jöhet bármi, a te jókedvedet semmi sem szegheti. Neked mindegy lesz, hogy mi a program vagy, hogy kikkel vagy, bármilyen körülmények között jól fogod magad érezni. Ha segíteni kell valakinek vagy tennivaló akad, még azt is jókedvvel fogod intézni. Az sem fog hatni rád, ha valaki beléd akar kötni vagy direkt ki akar hozni a sodrodból. Egyszerűen te leszel a higgadtság mintaképe. Bravó! Ha szeretnél beszerezni valamit, akkor érdemes lesz útra kelned, mert számodra kedvező, nagy leárazásokra bukkanhatsz.

Vízöntő

Teljen ez a három nap a megújulás jegyében. Ülj le és nyugalomban gondold végig, hogy mit szeretnél változtatni az életeden, majd azt, hogy ezt hogyan tudnád a legsikeresebben elérni. Kezdetnek talán a rossz szokásaidat kellene elhagynod, legyen az bármivel kapcsolatos. Az egészséges étkezés jegyében egyél több zöldséget és gyümölcsöt, cseréld le az ilyen-olyan italokat vízre. Hidd el, érezni fogod, hogy milyen szépen elkezd majd tisztulni a tested és egyben az elméd is. Ha valakivel negatív a légkör kettőtök között, akkor itt lesz az ideje megbeszélni, hogy a lelked is könnyebb legyen végre.

Halak

Tényleg itt a nyár, még ha nem is verőfényesen süt a nap odakinn, akkor is érezzük minden porcikánkban. Szabadulj hát ki a négy fal közül. Menj el új helyekre, ismerkedj új emberekkel. A nyár amúgy is egy olyan időszak számodra, amikor sokkal nyitottabbá válsz a világra. Mintha az évszakok ritmusát te is követnéd lélekben. Ha kapsz egy érdekes meghívást, mondj igent, nem fogod megbánni. Minden eseményben lehetőségek ezrei rejlenek, csak fel kell őket ismerni. Legyen ez a mottód a hétvégére.

Forrás:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett