Itt vagy most
2016 őszi téli horoszkóp

Hétvégi horoszkóp június 8-10. – Ez a hosszú hétvége 5 csillagjegy számára nagy meglepetést tartogat! Te vagy az egyik szerencsés?

Oroszlán

Ez a hétvége a pozitív énkép megerősítéséről szól majd. Egyszerűen nem tudod miért, de nagyon jóban leszel magaddal. Elégedett leszel a külsőddel, mosolyogva nézel bele a tükörbe és azt érzed majd, hogy kívül belül egyensúlyban vagy. Kívánjuk, hogy ez az állapot soha nem múljon el. Már alapból ennyi elég lenne egy szuper hétvége magalapozásához, ám amennyire pozitívan vélekedsz magadról, annyira fog rólad a környezeted is. Bármilyen programba menj bele, garantált lesz a felhőtlen szórakozás.

Szűz

Már nagyon vártad ezt a három napot, hiszen munkából nem volt kevés az elmúlt héten. Jót fog tenni a pihenés és az, hogy végre azt csinálhatod, amit szeretnél. Már vágytál arra is, hogy azokkal a szeretteiddel találkozhass, akiket nem látsz minden nap és már kifejezetten hiányoznak. Nem feltétlen fogsz sokat távol lenni az otthonodtól, lehet, hogy a passzív pihenést választod és azzal sem lesz semmi gond. A lényeg, hogy jókat tudj beszélgetni a rokonokkal, barátokkal. Ez az, ami most fel fog tölteni téged.

Mérleg

Aktívan fogsz neki indulni ennek a három napnak, így sokkal több dolgot el tudsz majd intézni, mint azt előre gondoltad. Nagyon sok ötlet kavarog a fejedben azzal kapcsolatban, hogy miket szeretnél elérni a jövőben és egy-egy gyorsan kivitelezhetőt akár már ezen a hétvégén meg fogsz valósítani. Ezek a sikerek pedig még több lelkesedéssel és motivációval töltenek majd el. Ha segítő kezet nyújt valaki, hát fogadd el. Mindamellett legyen időd a családodra és némi szusszanásra is.

Skorpió

Bármennyire is fáradt vagy, egyszerűen képtelen lennél otthon lógatni a lábadat. Rengeteg ötlet kavarog a fejedben, rengeteg dolgot szeretnél csinálni és többet közülük meg is fogsz valósítani. Már régóta vágytál egy kicsivel több szabadidőre, és ha lesz társad az elképzelt programjaidban, ha nem, te biztosan nyakadba veszed a világot. Egy jó kis kirándulás itthon vagy külföldön talán a legjobb módja most számodra az aktív kikapcsolódásnak. Ha egy kulturális programra invitálnak, érdemes lesz rábólintani, éltre szóló élményben lehet részed.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett