Itt vagy most
2020 téli horoszkóp

Hétvégi horoszkóp június 8-10. – Ez a hosszú hétvége 5 csillagjegy számára nagy meglepetést tartogat! Te vagy az egyik szerencsés?

Hétvégi horoszkóp június 8-10. – Ez a hosszú hétvége 5 csillagjegy számára nagy meglepetést tartogat! Te vagy az egyik szerencsés?

Egy minden szempontból pozitív hosszú hétvége vár mindannyiunkra. Egyeseknek kissé dinamikusabb, másoknak némileg lecsendesedettebb, de az garantált, hogy jó élményekkel, pozitív hangulatban fog telni.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat a következő 3 napon.

Kos

Egyenesen három teljes nap pihenés várna rád, ha nem éreznéd azt, hogy a család minden tagja meg akar fojtani az elvárásaival. Valahogy mindenki téged talál meg a gondjaival és tőled kér segítséget. Azzal alapból semmi baj nincs, ha valaki szeretné, hogy támaszt nyújts neki, azzal van a gond, hogy eltúlozzák a mértéket és észre sem veszik. Beszélgess el mindenkivel őszintén erről, hogy tisztábban láthassák a helyzetet, így nem lesz belőle összetűzés, ha magadra is gondolni akarsz, és esetleg nemet mondasz.

Bika
A hosszú hétvége gondolata szombat reggel még nem nagyon fog felvillanyozni és ez azért van, mert még mindig a mögötted álló hétköznapok terhét érzed a válladon. Igen, lehet, hogy nehéz volt, de már elmúlt, engedd el végre magad. Gondold át, hogy mi mindenre lesz időd ebben a három napban és mivel szeretnél foglalkozni. Régóta lebeg előtted egy cél, de sosem tudod beiktatni a napirendedbe? Tedd meg most. Az extra napnak köszönhetően sikerülni fog.

Ikrek

Ez a hétvége elég mozgalmasnak ígérkezik és csak rajtad áll, hogy a legtöbbet hozd ki belőle. Az időjárás is neked kedvez, ezért indulj be és meg se állj, amíg erőt érzel magadban. Menj el vásárolni, lepd meg magad valamivel, mászkálj a kedvenc helyeiden. Később szervezz barátos vagy családos programokat. Bármit, ami a négy falon kívül történik. Lehet benne zene, tánc, zsivaj. Engedd el magad, ereszd ki a gőzt, légy önfeledt, ez hiányzik most neked.

Rák

Vésd az eszedbe, hogy nem kell, hogy minden napod tökéletesen be legyen táblázva ahhoz, hogy elkerüld a pihenéssel járó lelkiismeret furdalást, amit általában érezni szoktál. Ha kedved támad lustálkodni, egy kicsit lézengeni otthon és semmit nem csinálni, az szíved joga. Elvileg hétvége van, igaz? Viszont ez idő alatt gondolkodj el azon, milyen pezsdítő programot tudnál elképzelni a hétvége további részére, hiszen biztosan húzni fog a szíved a szabadba előbb vagy utóbb.

Gyűjts pontokat és válassz ajándékot!

## Részletek itt ##

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Related posts

Leave a Comment

X
error: A tartalmak másolása nem megengedett