Itt vagy most

Heti horoszkóp október 8-14. – Zavaró körülmények, romantikus játszmák! Minden lesz a héten!

Heti horoszkóp október 8-14. – Zavaró körülmények, romantikus játszmák! Minden lesz a héten!

Az előttünk álló hét Új holddal indul a Mérlegben, amely új kezdetek lehetőségét hozza magával. Kezdd el már most, amit elterveztél és gyorsan fogod tudni építeni. Az eleven Merkúr a Skorpióba költözik, és azt sugallja, hogy a szavaknak kifejezetten nagy erejük lesz, a beszélgetések pedig nagyon intenzíven fognak zajlani.

Lássuk, hogy az egyes csillagjegyek mire számíthatnak október második hetében.

Kos

Az Új hold a kapcsolati zónádban azt jelzi, hogy változás fog bekövetkezni. Egy új kapcsolat, egy újraegyesülés vagy egy felbomlás közeleg. Azt is jelentheti, hogy a párkapcsolatod, baráti vagy munkahelyi kapcsolatod ütemesebben fog fejlődni. Szintén nagy fókusz helyeződik majd a pénzügyi-üzleti szektorodra, így jobb, ha a figyelmedet a kiadásaidon tartod. A péntek egy jó nap lesz arra, hogy valami új feladatba kezdj bele.

Bika

A hétfő jó nap lesz arra, hogy egy új szokást vegyél fel magadra vagy abbahagyj egy régi rosszat. A kapcsolati zónádra fókusz helyeződik, így lehetőséged lesz rá, hogy elérd, amit akarsz egy romantikus, baráti vagy munkahelyi kapcsolatodban. Légy őszinte, nyitott és fogadd várakozással a változásokat. A péntek tökéletes nap lesz egy üzleti terv kidolgozásához vagy egy utazás megszervezéséhez.

Ikrek

Kezdj el valami újat hétfőn, amin már régóda gondolkoztál és alapozz meg egy életre szóló kalandot. Tekints a romantikus párkapcsolatod legmélyére és lásd meg, hogy mi rejtezik ott, amit csak a gondos lelki szemek látnak. Fontos, hogy ne légy előítéletes, ha a másik feledről van szó vagy egy romantikus érdeklődésű potenciális jelöltről. Erőteljes fókusz helyeződik az életmód szektorodra és arra inspirálhat, hogy tégy meg néhány hosszú távú változtatást.

Rák

A hétfő tökéletes nap lesz arra, hogy egy új projektbe kezdj bele, majd hagyd, hogy a sodrása vigyen magával. A romantika és a lazulás lesz elsősorban a középpontban, ezért nem kell amiatt aggódnod, hogy nem leszel lefoglalva eléggé. Nem a legjobb időszak lesz arra, hogy költsd a pénzed, sokkal inkább a befektetésen kellene gondolkoznod, ha anyagiakról van szó.

Oroszlán

A hétfő egy nagymértékű dolog kezdetének tökéletes alapot szolgáltathat. Szintén kiváló időszak lesz ez a hét arra, hogy új kapcsolatokat hozz létre. Az otthonodon lesz a fókusz, de egyben a társasági életen is, ami azt jelenti, hogy összejövetel szaga terjeng a levegőben és te leszel a házigazda. Ellenőrizd kétszer is a vendéglistát, nehogy valaki lemaradjon róla. Ha nagytakarításon töröd a fejed, péntek legyen a napja.

Szűz

Szeretnéd rendbe tenni a pénzügyeidet vagy új bevételi forrást keresel? A hétfő alkalmas nap lesz rá, hogy löketet kapj hozzá. Lényegében ez az egész hét arról fog szólni, hogy adminisztrálsz, tárgyalsz és a kapcsolati hálódat építed. Nagyon jó kapcsolódásokra számíthatsz baráti és rokoni vonalon, de légy óvatos a szavaiddal, mert sok az érzékeny fül a környezetedben most.

Mérleg

Készen állsz belevágni egy projektbe? A hétfő tökéletes alkalom lesz rá. Vesd el azokat a magokat és hagyd, hogy valami igazán csodás dolog virágozzék belőle, legyen szó kapcsolatokról, üzleti vagy munkalehetőségekről, egészséges életmódról. Kezdd el még ma! Fókusz helyeződik a pénzügyekre is, így jó, ha rendet teszel azon a területen is.

Skorpió

Gondolkozol azon, hogy meditálni kezdj és tudatosabb életet élni? Az Új hold tökéletes lehetőséget biztosít számodra, hogy spirituális vonalon erősödj. Tartsd a szemed az izgalmas programokon, amelyek a magánéletedben felmerülhetnek, mint lehetőségek. Lehetséges, hogy az anyagiakat érintően egy befejezetlen üggyel is foglalkoznod kell ezen a héten. Tarts ki, haladj előre és minden rendben lesz. Egy munkahelyi feladatot ideje volna befejezni? Péntek lesz a megfelelő nap rá.

Nyilas

A hétfő egy tökéletes nap lesz arra, hogy néhány szociális programot bevéss a naptáradba. Szeretnél hasonszőrűekkel vegyülni? Miért ne kezdenéd el most szervezni a dolgot? Szintén jó időszak ez arra, hogy megnyílj és őszintén beszélj az érzéseidről egy bizalmasodnak. Ideje lesz végre foglalkozni egy olyan kapcsolattal, amely csak az erőt veszi el tőled, de már nem a semmit.

Bak

A Nap a célok és ambíciók szektorodban lesz, így valószínű, hogy a rivaldafénybe kerülsz a munkahelyeden. A szociális életedet tekintve teljesen be leszel táblázva, így ez egy alkalmas időszak lesz arra, hogy eldönts, mely kapcsolataid érdemesek az idődre és melyek azok, amelyeket ideje leépíteni. Néhány igazán fontos döntés meghozatalára kell felkészülnöd.

Vízöntő

Az Újhold az utazás, kalandozás szektorodban lesz, ezért lehet, hogy megfontolod egy utazás megszervezését a héten. A munkahelyeden kifejezetten elfoglalt leszel, ami napról napra fokozódni fog, ezért annak érdekében, hogy ne daráljon be teljesen, találd meg a legjobb módot, hogy könnyíthess magadon. Egy kapcsolatodat illetően fontos döntést kell meghoznod, amit nem jó ötlet halogatni.

Halak

Szeretnél valami újba belekezdeni? Nos, a hétfő épp egy alkalmas napnak ígérkezik. Lehet, hogy éppen azzal kell kezdened, hogy elengeded azokat a dolgokat az életedből, amikre többé már nincs szükséged. Késztetést érezhetsz arra, hogy új elképzeléseket, helyeket ismerj meg, így ne lepődj meg azon sem, ha néhány meglepetés fog érni téged. Nagy hét következik!

Forrás:

Related posts

Leave a Comment

- X
error: A tartalmak másolása nem megengedett